Noutăți și comunicate

Concert Alternosfera in Vama Veche la Papa la Sanyi

15 iulie 2016
Concert Alternosfera in Vama Veche la Papa la Sanyi
Vineri, 15 iulie 2016, începând cu ora 23:00 sunteti asteptati în Vama Veche la un concert rock al formației Alternosfera din Republica Moldova la Papa la Sanyi.



Formația rock desemnată 3 ani consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” la Metalhead Awards sosește la Vama Veche pentru un concert vineri, pe data de 15 iulie, la Papa la Șoni! Alternosfera vor cânta piese din toată cariera, iubite și binecunoscute, alături de piese noi de pe recentul album „Haosoleum”. Nu rata experiența deosebită a unui concert Alternosfera!

Biletele sunt deja puse în vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei. La intrare, în seara concertului, biletele vor fi 50 de lei.

Alternosfera – Haosoleum (official video)

https://youtu.be/WOd67QHxzC4

În peisajul rock-ului post-sovietic din Republica Moldova, Alternosfera fac parte din trupele care au reușit să se impună ca stil și imagine cu un sound-unic, inconfundabil pe piața show-business-ului european, având o activitate concertistică de invidiat. În cei 17 ani de activitate artistică putem susține că Alternosfera fac parte din trupele rock care au capacitatea să se reinventeze, surprinzând de fiecare dată publicul cu ceva nou și demonstrând că rock-ul încă nu și-a spus ultimul cuvânt.

Alternosfera:
Marcel Bostan – voce, clape
Serj Aladin – chitară, clape
Serj Krasnov – bas
Marin Nicoară – chitară, clape
Eugen Berdea – tobe


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top