Noutăți și comunicate

Concert Amon Amarth la Arenele Romane din Bucuresti

4 decembrie 2016
Concert Amon Amarth la Arenele Romane din Bucuresti
Duminică, 04 decembrie 2016, vikingii de la Amon Amarth revin la Bucuresti in cadrul unui show de zile mari la Arenele Romane. Showul de la Bucuresti face parte din masivul turneu european care poarta numele de Jomsviking. Acesta este cel mai mare din cariera trupei si poarta numele celui de-al 10-lea album de studio. Acesta a intrat pe pozitii fruntase in topurile din jurul lumii in tari ajungand chiar pe locul intai in Germania si Austria si pe locul trei in Elvetia.

Grand Magus vor urca pe scena alaturi de Amon Amarth pe 4 decembrie.



Legendara formatie suedeza de heavy/doom metal, Grand Magus, a luat nastere in 1996 sub numele de 'Smack' ca mai apoi, in 1999, sa devina proiectul pe care il cunoastem azi.
Trioul suedez poarta blazonul muzical al unor formatii precum Black Sabbath, Deep Purple, Judas Priest, Rainbow, Uriah Heep, Nazareth sau Manowar, un amalgam de blues, hard rock, heavy metal si doom care a fost materializat in opt albume de studio devenind astfel unul dintre varfurile de lance ale casei de discuri Nuclear Blast.

Amon Amarth inseamna:
  • Johan Hegg - Voce
  • Ted Lundström - Chitara Bas
  • Johan Söderberg - Chitara
  • Olavi Mikkonen – Chitara
  • Jocke Wallgren - Tobe



Biletele sunt disponibile pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet : Magazinul Muzica, reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Cafe, cele 1500 de automate self-serving ZebraPay (vezi harta), stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex si Beraria H.

Biletele se pot gasi pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea si au urmatoarele preturi:
  • Acces General - 90 de lei
  • In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 100 de lei

Vor fi puse in vanzare in total doar 1600 de bilete.



Un eveniment METALHEAD, warmup party pentru Metalhead Meeting 2017.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top