Noutăți și comunicate

Concert Antarctica si invitatii in Wings Club

17 mai 2012
Concert Antarctica si invitatii in Wings Club
Joi, 17 mai 2012, începând cu ora 20:00 Overtones vă invită la un concert al trupei Antarctica în Wings Club.

Prețul unui bilet este de 20 lei.
Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, București.



Antarctica
http://www.facebook.com/musicantarctica

Înființată în 2009, trupa Antarctica înseamnă Delia Opran la voce, Tudor Scânteie la chitară, Mircea Preda "Burete" (bass - a cântat și cu Vița de Vie), Victor Rivalet ( sintetizator - fost membru Timpuri Noi și producător de muzică electronică cunoscut sub numele de scenă Benjamin Rivalet) și Mirko Grusa, la tobe.

Delia, fondatoarea trupei, este o compozitoare și o textieră inspirată, preocupată de poezie și astronomie, concertând în deschiderea actului artistic semnat Róisín Murphy la București. Cu doi ani în urmă, Antarctica este opening act pentru concertul Morcheeba de la București, anul următor concertează pe scena B`ESTFEST, iar în luna februarie 2012 susține un moment live la Radio Guerrilla, bucurându-se de reacții mai mult decât pozitive din partea ascultătorilor. De asemenea, Antarctica a fost difuzată la Radio Guerrilla cu patru piese, dintre care trei au ajuns în poziții de vârf ale topului.

Albumul de debut al trupei, "Explorers", este lansat pe 21 decembrie 2011 și îmbină în mod plăcut synthpop-ul anilor 80, genurile new wave, down tempo și muzica electronică de avangardă, fiind unul conceptual, în care este reliefată definiția artei sunetelor. Inspirația acestora provine și de la trupe precum: Depeche Mode, Pink Floyd, Massive Attack, Unkle sau Groove Armada.


Trupa vine să concerteze pentru fanii săi în Wings Club, împreună cu băieții de la Yoon, cei care au deschis momentul live semnat de Apparat pe 7 aprilie 2012 în București. Aceștia abordează o diversitate stilistică, ce include genuri precum electro-techno, drum and bass, garage, alături de sunete acustice.

Primul lor concert a fost în cadrul Future Sounds Festival alături de Slow Magic, Selebrities și Sunrays.



The Pixels 
http://www.facebook.com/ThePixels

O surpriză este formația The Pixels un proiect made în Romania care se detașeaza în mod clar de zona mainstream.
Veți asista la o combinație surprinzătoare de indie cu tonalități new wave emise de synth-uri si sampler. Trupa a cântat pe aceeași scenă cu Unkle, Sofa Surfers, Sophie Ellis Bextor sau Feeding Fingers.
Componența: Andreas Aron - Vocals, Bass, Cătălin Rulea ( Membru al trupei Toulouse Lautrec) - Vocals, keyboards, guitar și Tudor Popescu - Drums, percutions.
 


Yoon
http://www.facebook.com/yoonmusic

Formula de reprezentație live semnată Yoon este: Yanka- voce; Robert Magheti- tobe, percuție; Matei Radu Å¢eposu (Go To Berlin, Trouble Is): chitară; Costi Grigore- bass; Victor Mihăilescu- midi controller și Ionuț Moraru- clarinet, keyboards, voce.



Plastik Charm 
http://www.plastikcharm.com

O altă formație pe care o veți vedea pe scenă este Plastik Charm, un band de electro-rock, compus din Ioan Nacu-voce, chitară; Mike Dragomir - bass; Adrian Klein - sintetizator și Daniel Iudean-tobe.



După cele trei concerte live, un invitat special al evenimentului este Mihai Dobre, cunoscut sub numele de scenă drept DJ Haute Culture și fondator al cunoscutei trupei de muzică electronică Åžuie Paparude, cea care a deschis în 2006 concertul Depeche Mode de la București.

Anul trecut, Dobrică a lansat un EP de suflet numit "Chordial", cu 4 piese primite cu interes din partea criticii muzicale și a fanilor.

http://localrec.ro/?p=2198

Talentatul artist a produs și sub numele de Pink Lenins (proiect creat împreună cu Alex Pop), a realizat muzica pentru Premiile Gopo și Tiff, alături de soundtrack-uri destinate filmelor de scurt metraj.



Vă așteptam așadar pe 17 mai în Wings Club din București ( Str. Mihai Eminescu 127) să luați parte la un concert inedit semnat de Antarctica și invitații săi.

Sursa : Wings Club.


Evenimente recomandate

Top