Noutăți și comunicate

Concert Armies Of Enlil, Crossbone si Vidma in Question Mark

29 ianuarie 2014
Concert Armies Of Enlil, Crossbone si Vidma in Question Mark
Miercuri, 29 ianuarie 2014, Junk House Noisez si Question Mark te invita incepand cu ora 20:00 la un concert Armies Of Enlil, Crossbone si Vidma.


Rsvp: https://www.facebook.com/events/255415784624407
Intrare: 10 Lei
Adresa Question Mark : Calea Victoriei, Nr. 48 - 50 (Pasajul Victoria), Bucuresti
https://www.facebook.com/questionmarklp

Junk House Noisez consta intr-un grup de indivizi dornici de a lua parte in evolutia scenei underground, oferind astfel sustinere/promovare neconditionata trupelor de rock/metal/punk/etc, al caror efort merita apreciat.



Armies Of Enlil

Infiintata la sfarsitul anului 2010 in Craiova, compusa initial doar din Victor Manescu (chitara) si Cristi Opranescu (tobe), trupa Armies of Enlil a inceput ca un proiect muzical dur si rapid.

Armies of Enlil este o trupa deathcore caracterizata prin acorduri joase, riffuri tehnice si ritmuri rapide. Principalele influente sunt trupe ca The Black Dahlia Murder, All Shall Perish sau As I Lay Dying, Born of Osiris, Veil of Maya, Textures, etc.

Concertul de debut a avut loc in primavara anului 2011 in Craiova, trupa ulterior concertand langa nume ca Abigail, Gothic sau Trooper la Barockfest (Petrosani), 3 luni mai tarziu.

Al 3-lea concert a avut pe scena Rock "˜n' Iasi 2011, in seara de core, unde cap de afis au fost cei de la Altar.

De atunci trupa a mai avut aparitii in Craiova (cu Psychogod) si Bucuresti (cu Progeria, Negative Core, Kalistenic).

Armies of Enlil a fost una dintre cele 3 castigatoare ale concursului "Lupta sa canti pe scena Ost Fest" concertand la Romexpo, in Bucuresti, in cadrul festivalului la care au participat nume ca Mötley Crüe, Dimmu Borgir, Exodus, Overkill, W.A.S.P., Europe, Manowar, Megadeth si Motörhead.

https://www.facebook.com/ArmiesOfEnlil



Crossbone

Trupa bucuresteana de speed/thrash Crossbone reprezinta o idee a doi prieteni, tobarul Malin Neamtzu si vocalistul / chitaristul ritm Mihai Parchisanu, ea cristalizandu-se in actualul line up, cu Andrei Popa la chitara lead si George Nicolae la bass in septembrie 2012. Avand in vedere influentele puternice de old school thrash metal dar si cele de hardcore punk, Crossbone se plaseaza in acea parte a spectrului metalic usor de asociat cu Kill'em All sau Killing Is My Business"¦.

Ep-ul de debut, "Skate x Mosh x Destroy" a fost lansat in data de 12 octombrie 2013 cu ocazia concertului sustinut de trupa in cadrul Romanian Thrash Metal Fest 2 si poate fi ascultat pe canalul lor de Youtube.

https://www.facebook.com/riffsheavierthanyourmom
http://www.youtube.com/channel/UCJGpIPmpAJ-f2nKrz851qGg



Vidma

Trupa Vidma a fost formata la inceputul anului 2012 de catre Petre Bog (fost chitarist solo), Tudor Ungurean (chitara) si Luca Rusu (tobe) ca mai apoi sa li se alature Luca Nicolaescu ( bas si voce) si Alex Ionescu (chitara). Stilul Vidma nu este bine definit ci este mai mult o combinatie de mai multe stiluri ( death, black, deathcore si altele). Trupa si a avut debutul in cadrul unui concert in Iron City Pub alaturi de Fjord ca mai apoi sa cante cu Fallen, Crossbone, si Distortion in Rock n Regie.De asemena Vidma a primit premiul pentru Best Metal Newcomer la concursul Metalhead Award 2013.

https://www.facebook.com/pages/Vidma/418878034829256



Parteneri media: Anyplace.ro, GetLokal, Hcro, JunkHouse, Headfullofnoise, iConcert, Urban Things, Let's Rock, BeWhere, Jurnal de Rock, Urbo.ro, Metalfan, Metalforce, Rockout, Metropotam, No.3, Orasulm.eu, Por.ro, Rockstage, Sapte Seri, Urban.ro, Rock4U.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top