Noutăți și comunicate

Concert Awake in Fabrica

14 mai 2015
Concert Awake in Fabrica
Joi, 14 mai 2015, de la ora 22:00, clubul Fabrica va gazdui un concert al trupei Awake, singura trupă tribut Dream Theater din România, un veritabil super-grup format în martie 2012!

Din componența Awake fac parte muzicienii Sabina Abrudian (voce), Cristi Gram (chitară – Pasărea ROCK), 6fingers (clape – byron), Vlady Săteanu (bass – Sarmalele Reci) și Alex Mușat (tobe – Addiction). Aceștia au găsit în rock-ul progresiv compus de celebrii Dream Theater un motiv de a-și uni forțele pentru a le expune piesele într-un mod cât mai fidel – păstrând în același timp o nuanță aparte.

Awake – Learning to Live (by Dream Theater – Live @ Posada Rock 2014)

https://www.youtube.com/watch?v=wjXXsxGuNY0

Primul concert Awake a avut loc în septembrie 2012, la Festivalul Posada Rock de la Câmpulung Muscel, iar de atunci au continuat să impresioneze publicul cu fiecare apariție prin virtuozitatea instrumentală și intensitatea interpretărilor. Repertoriul ales de trupă se concentrează mai mult pe compozițiile Dream Theater ale anilor '90, astfel încât la concerte veți auzi în special piese de pe ''Images & Words'', ''Awake'', ''Falling Into Infinity'', ''Scenes From A Memory'' dar si de pe ''Six Degrees of Inner Turbulence'', ''Train of Thought'' si ''Octavarium''.

Awake – Solitary Shell (by Dream Theater – Live @ Posada Rock 2014)

https://www.youtube.com/watch?v=efepfBiW_ZA

Haideți așadar pe 14 mai 2015 la Fabrica la ora 22:00 pentru concertul-tribut Dream Theater al trupei Awake.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top