Noutăți și comunicate

Concert BENETONE Band in Aby Stage Bar din Ramnicu Valcea

27 decembrie 2013
Concert BENETONE Band in Aby Stage Bar din Ramnicu Valcea
Vineri, 27 decembrie 2013, indiferent de cât de rece se anunță vremea la final de an, în Aby Stage Bar, atmosfera va fi cu multe grade peste medie alaturi de Benetone Band! Asta pentru că de la ora 22:00 vor răsuna cele mai cunoscute hit-uri AC/DC, Bon Jovi, Queen, Michael Jackson, Roger Waters și multe alte piese classic rock - rock'n roll.

Adresa Aby Stage Bar : Calea lui Traian, nr. 158A, Râmnicu Vâlcea.



Trupa bucureșteană BENETONE Band revine în Râmnicu Vâlcea, imediat dupa Crăciun, pentru a susține un concert extraordinar de muzică live.

BENETONE Band te așteaptă în Aby Stage Bar, un local care aduce un suflu nou orașului vâlcean, pentru un concert incendiar de classic rock. Iubitorii muzicii live de calitate se vor simți în largul lor interpretând alături de Alex Porro, Mircea, Alex și Edi "Summer of '69", "It's my life", "Rebell Yell", "Sex on Fire" sau "You Shook Me All Night Long".

Te așteptăm alături de gașca de prieteni să închei anul cu o petrecere pe măsură! Intrarea este 15 lei, iar rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0761.312.655. Sună și prinde un loc cât mai în față! Vâlcea"¦ Let's rock the weekend!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top