Noutăți și comunicate

Concert Benetone Band Live in Times Pub din Brasov

1 martie 2014
Concert Benetone Band Live in Times Pub din Brasov
Sâmbătă, 1 martie 2014, Benetone Band te invită să saluți cum se cuvine venirea primăverii la un concert de classic rock într-unul din orașele preferate: Brașov! La miezul nopții Pub Times (str. Eroilor, nr. 17) devine gazda unei (re)întâlniri extraordinare, dintre fanii muzicii live de calitate și trupa bucureșteană care garantează cea mai intensă experiență pe ritmuri de rock.

În acest weekend la munte atmosfera va fi de-a dreptul incendiară! Asta pentru că băieții de la Benetone Band te așteaptă în Times, pubul în care timpul se oprește în loc, unde vor cânta special pentru tine piese clasice din repertoriul Bon Jovi, Queen, Pink Floyd, Scorpions, Bryan Adams, Billy Idol, Inxs, Eric Clapton, Ac/Dc, Michael Jackson, Kings of Leon și multe alte piese classic rock - rock'n roll.

Iar pe voi, doamnelor și domnișoarelor, vă așteptăm în mod deosebit, pentru a vă dedica de Mărțisor cele mai frumoase ritmuri! Pentru rezervări puteți suna la numărul de telefon 0736.737.373. Preț bilet: 20 Ron. Ne vedem sâmbătă!

 *o dată cu brățara vei primi un bon consumabil care îți permite să bei un shot sau un longdrink la alegere

**Accesul în locație se face începând cu ora 22:30 iar purtarea brățării pe tot parcursul evenimentului este obligatorie.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top