Noutăți și comunicate

Concert Benetone Band in Bankers

1 martie 2013
Concert Benetone Band in Bankers
Vineri, 1 martie 2013, incepand cu ora 22:00, sunteti invitati in The Bankers pentru un concert special de 1 martie al celor din trupa Benetone. Baietii de la BENETONE iti vor oferi un show pe cinste, te vor face sa vibrezi pe ritmuri de classic rock si sa iti amintesti de ce seara de vineri e cea mai asteptata a saptamanii.

Desigur, nu am uitat ca vineri sarbatorim si intaia zi de primavara! Asadar, avem o invitata speciala: Ana Munteanu, cea care se pregateste de lansarea brand-ului de accesorii hand-made Rada Smiles. Ea se va asigura ca toate fetele prezente la concert vor pleca acasa cu o amintire... cu snur!

BENETONE Band si Rada Smiles te asteapta vineri in The Bankers, pubul in care petreci timp de calitate! Baietii vor canta special pentru tine piese clasice din repertoriul AC/DC, Guns N'Roses, Bon Jovi, Dire Straits, Kings of Leon sau Eric Clapton. Adu-ti si prietenii, ne-ar face placere sa ii cunoastem!

Inca ceva: INTRAREA ESTE LIBERA! Pentru ati rezerva o masa la eveniment poti suna la numarul de telefon 0757.435.837. Ne vedem vineri!



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top