Noutăți și comunicate

Concert Benetone Band la Lou Lou Beach

31 august 2013
Concert Benetone Band la Lou Lou Beach
Sambata, 31 august 2013, incepand cu ora 23:00, sunteti invitati la un concert Benetone Band la Lou Lou Beach - Mamaia Nord.

Pentru ca e vara, pentru ca adoram parfumul de vacanta, pentru ca ne simtim in elementul nostru doar cand atmosfera este incendiara, pentru ca iubim marea, pentru ca o petrecere pe plaja nu e cu adevarat petrecere pana nu gusta din experienta rockului clasic, pentru toate aceste motive si nu numai... va asteptam in numar cat mai mare sambata 31 august 2013 in Mamaia Nord, la Lou Lou Beach!

BENETONE Band a deschis in iulie seria de concerte LIVE la mare! Atmosfera nebuna-nebuna ne-a fost alaturi intreaga vara si acum e momentul sa incheiem sezonul in aceeasi nota. Sarbatorim impreuna ultima zi de vara, de la 23:00. "Summer of '69", "Money for Nothing", "Rebell Yell", "Sex on Fire" si "You Shook Me All Night Long" sunt doar cateva dintre melodiile pe care baietii de la BENETONE le vor face sa rasune pe intreaga plaja! Intrarea este LIBERA!

Te asteptam alaturi de noi cu toata gasca ta, sa ne luam ramas bun de la vara cu cel mai tare concertul LIVE: BENETONE Band la Lou Lou Beach. It's madness, I tell you! Madness!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top