Noutăți și comunicate

Concert Bere Gratis pe 4 aprilie la Beraria Germana Bragadiru

24 martie 2015
Concert Bere Gratis pe 4 aprilie la Beraria Germana Bragadiru
Concertele cu artisti de prima mana gazduite de Beraria Germana Bragadiru continua cu o noua confirmare: Bere Gratis este trupa ale carei piese vor ajunge, din topurile de specialitate, direct pe scena Berariei, pe 4 aprilie 2015.



De la cel mai recent single al formatie - "Noapte calda", pana la "Ce misto" - melodia cu care Bere Gratis si-a facut intrarea in lumea muzicii, acum mai bine de 16 ani, showul din 4 aprile va fi o trecere prin discografia formatiei si printre nenumaratele piese de mare succes. Nu vor lipsi "Doua inimi", "Fiecare sarut tine o viata", "Vino mai aproape", "Pas in doi", "Ce n-a vazut Parisul", "Stai pe acelasi drum" sau "Iti mai aduci aminte".

Actuala formula Bere Gratis ii reuneste pe: Mihai Georgescu "Mita" (voce), Robert Anghelescu "Blandu" (clape), Marian Saracu "Piticu" (tobe), Marius Bob "Neuro" (chitara) si Radu Vastag (bas).

Biletele pentru concertul Bere Gratis costa 35 de lei si se pot cumpara de pe iabilet.ro si din urmatoarele puncte de vanzare fizice, din Bucuresti:

- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Beraria Germana Bragadiru

Rezervarea locurilor se face telefonic la numarul: 0737 500 150


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top