Noutăți și comunicate

Concert Bucium la Rock N'Bike Club din Sibiu

20 aprilie 2018
Concert Bucium la Rock N'Bike Club din Sibiu
Vineri, 20 aprilie 2018, Bucium cântă din nou la Sibiu, la Rock N'Bike Club (strada Ștefan cel Mare nr. 120). Biletele pot fi cumpărate în limita locurilor disponibile, direct de la intrare, în seara concertului, la prețul de 20 de lei.



Bucium este în plin turneu de promovare al celui mai nou album - Miorița, ce împletește firul epic al basmelor românești cu riff-urile intense ale muzicii folk rock. Sibiu (concert 20 aprilie, Rock N’Bike Club) este una dintre destinațiile preferate din itinerariul trupei.

Din setlist-ul Bucium vor face parte piese cunoscute precum Războieni, Sus la cheia Raiului și Morgana, cât și piese de pe noul album, cum ar fi Voinicel Înstelat, Frunză verde foi mărunte și Codrule, Măria Ta. Pentru aceasta din urmă, Bucium a lansat recent un videoclip, parte dintr-o trilogie vizuală ce însoțește Miorița.

https://youtu.be/RXhFlu4YqLo

Întotdeauna e o plăcere să ne întoarcem în Sibiu, un oraș aproape de sufletul nostru, un loc în care simțim că suntem așteptați cu drag. Suntem încântați să revenim pe scena voastră”, spune Andi Dumitrescu (solist Bucium).



Despre album
„Miorița” este cel mai nou album al trupei Bucium și „sparge toate stereotipurile folk rock-ului, abandonând muzica săltăreață în favoarea unei muzici introspective, complexe și foarte emoționale, atașând un sentiment puternic de familiaritate și nostalgie compozițiilor cu fond tradițional” – The Intermission, februarie 2018.



Despre trupă
Bucium este o trupă rock cu influențe folk, ambiental și metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce. Albumele Bucium sunt conceptuale, îmbinând legendele și basmele românești cu o muzică introspectivă, spirituală, adusă într-o notă contemporană.



Informații utile:
Concertul din 20 aprilie va avea loc în Rock N’Bike Club (strada Ștefan cel Mare nr. 120).
Albumul „Miorița”: www.bucium.com.ro/miorita/agregator



Despre Bucium:
https://buciumromania.bandcamp.com/music
http://facebook.com/bucium
https://ro.wikipedia.org/wiki/Bucium_(formație)



(2)ConcertBuciumlaRockNBike_KSgkLms8.jpg
Trupa Bucium în concert:
  • Cluj – 21 aprilie
  • Baia Mare – 11 mai
  • Zalău – 12 mai
  • Iubim 2 roți Festival, București – 25 mai
  • Rock Me Festival, Osica de Sus – 13 iulie


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top