Noutăți și comunicate

Concert Bucovina la Club Private Hell (Bucuresti)

18 mai 2013
Concert Bucovina la Club Private Hell (Bucuresti)
Formatia ieseana BUCOVINA revine in Bucuresti pentru o reintalnire cu fanii sambata 18 mai 2013. Pretul unui bilet va fi de 20 lei iar numarul de bilete disponibile va fi de 200. Mai multe informatii despre trupa de deschidere si despre modul de achizitionare a biletelor, in curand. Iata si comunicatul trupei:

"Intrucat ultima noastra prezenta in Bucuresti a suscitat un interes major, iar pentru asta tinem sa multumim tuturor celor care au venit la eveniment si deopotriva celor care nu au mai incaput, suntem bucurosi sa anuntam ca am programat un nou show.

Va asteptam asadar sambata 18 mai, in acelasi loc, Private Hell, pentru a va oferi o doza noua de metal despre munti si vraji, de data asta in formula de 4. Adica un pic MAI metal decat pana acum.

Iar pentru a evita situatiile neplacute, un numar de 200 bilete vor fi disponibile, o parte in pre-sale si o parte in ziua evenimentului. Data la care vor fi disponibile biletele in presale, precum si numele trupei cu care vom canta vor fi anuntate ulterior.

Dintre cei care achizitioneaza bilete in pre-sale, unul va fi norocosul castigator al unui tricou Bucovina Editie Limitata, design pe care il vom face public ulterior.

Trupa BUCOVINA"

Partener logistic: GREEN SOUND TEAM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top