Noutăți și comunicate

Concert Cannibal Corpse la Arenele Romane din Bucuresti

24 iulie 2015
Concert Cannibal Corpse la Arenele Romane din Bucuresti
Vineri, 24 iulie 2015, Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui un concert al celui mai mare nume al genului death metal, Cannibal Corpse! Trupa se năpusteste în forță asupra Arenelor Romane într-un concert brutal pe 24 iulie 2015, cu ocazia turneului de promovare a celui mai nou album, A Skeletal Domain.

După mai bine de un sfert de secol de activitate și o discografie impresionantă de 13 albume al căror conținut a stârnit numeroase controverse și a modelat în mod incontestabil scena death metal, Cannibal Corpse continuă să-și încânte legiunile de fani cu energia caracteristică și rămân printre puținele formații de metal extrem care, în ciuda numeroaselor schimbări în componență, și-au păstrat neschimbat stilul.

Cel mai nou album, A Skeletal Domain, a debutat în topul Billboard 200 pe locul 32 și a primit numeroase aprecieri atat din partea fanilor, cat si a criticilor de muzica. Turneul dedicat promovarii albumului ii aduce pe acesti veterani ai gore-ului și la Bucuresti unde generațiile vechi și noi de fani vor avea ocazia să se dezlănțuie în cadrul unui concert în aer liber, sub riffurile agresive care vor antrena mosh piturile din fața scenei de la Arenele Romane.

Biletele sunt disponibile prin reteaua Eventim sau online pe eventim.ro la urmatoarele preturi:

  • 75 de lei(pret promotional primele 300 de bilete)
  • 95 de lei (pret promotional urmatoarele 500 de bilete)
  • 115 lei (dupa epuizarea biletelor aflate in promotie)
  • 125 de lei (in ziua evenimentului)
Concertul Cannibal Corpse de la Bucuresti este organizat de Phoenix Entertainment.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top