Noutăți și comunicate

Concert Cargo in Hard Rock Cafe

15 mai 2014
Concert Cargo in Hard Rock Cafe
Joi, 15 mai 2014, de la ora 21:30, sunteti invitati la un concert Cargo in Hard Rock Cafe.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 15 mai 2014, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO!

Infiintata in Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat muzica romaneasca cu stilul sau "hard rock", inca de la primul album "Povestiri din gara". Succesul l-a cunoscut cu albumul "Destin" din 1995, iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene, cand a lansat "Ziua Vrajitoarelor" si o brosura intitulata "Jurnal de bord", cu textele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei.

La inceputurile anilor 2000 se lanseaza "Baga-ti mintile in cap", sub egida Media Pro Music, iar in 2007 un album "Best Of" intitulat "XXII", ce contine 22 de piese.

Vino pe 15 mai la Hard Rock Café sa asculti hituri indragite precum "Ziua Vrajitoarelor", "Anarhia", "Daca ploaia s-ar opri", "Aproape de Voi", dar si cele mai recente single-uri ale trupei - "Nu ma lasa sa-mi fie dor" si "A 5-a dimensiune", care s-au bucurat in 2013 de un succes enorm la public.

Cargo inseamna Adi Barar - chitara, Adrian Igrisan (Baciu) - voce, Tavi Pilan - tobe, Ionut Carja - clape si Florin Barbu - bass.

Biletele la concert pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, http://www.metalhead.ro si la Hard Rock Cafe. Acestea costa 50 de lei (cu loc la masa) si 70 de lei (cu loc la masa in fata scenei).


Evenimente recomandate

Top