Noutăți și comunicate

Concert Cargo si The Dada in Club Live din Bucuresti

21 martie 2014
Concert Cargo si The Dada in Club Live din Bucuresti
Vineri, 21 martie 2014, Sprint Media te invita in cel mai mare club de muzica live din Romania, Club Live din Bucuresti, la un concert cu una dintre cele mai puternice nume ale rockului romanesc, Cargo! In deschidere va canta formatia The Dada.

Accesul in locatie se realizeaza incepand cu ora 22:00.
Adresa Club Live : Str. Turturelelor, Nr. 11, Bucuresti.



Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album "Povestiri din gara". Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, "Destin", iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene, cand au lansat "Ziua Vrajitoarelor" si o brosura intitulata "Jurnal de bord", cu texele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei. La inceputurile anilor 2000, se lanseaza "Baga-ti mintile in cap" sub egida Media Pro Music, iar in 2007 au lansat un album "Best Of" intitulat "Xxii", ce contine 22 dintre piesele trupei.

Cele mai recente single-uri ale trupei, "Nu ma lasa sa-mi fie dor" si "A 5-a dimensiune", s-au bucurat in 2013 de un succes enorm la public. Cargo inseamna Adi Barar - chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja - clape si Florin Barbu - bass.



Biletele pentru concertul Cargo din Club Live pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro, la pretul unic de 50 de lei. Rezervarea locurilor la masa se face la unul dintre numerele de telefon 0731248468, 0741141079.

Pe http://www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin Op. Pentru plata ramburs sau prin Op, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).

Sprint Media Group a deschis cel mai mare club de muzica Live din Romania, incepand cu luna februarie, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club Live va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri.



Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Europa Fm, Bestmusic.ro, eva.ro, ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, iconcert.ro, trilulilu.ro, sapteseri, Ziarul Ring, mixtopia.ro, inoras.ro, urban.ro, zonga, port.ro, infomusic.ro, orasulmeu.ro, letsrock.ro, rockstage.ro, musicnights.ro, concerte-azi.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top