Noutăți și comunicate

Concert Celelalte Cuvinte la Hard Rock Cafe

7 decembrie 2014
Concert Celelalte Cuvinte la Hard Rock Cafe
Duminică, 07 decembrie 2014, sunteți invitați de la ora 21:00 la un concert al trupei Celelalte Cuvinte în Hard Rock Cafe.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Evenimentul de la Hard Rock Cafe, marchează lansarea DVD-ului Trup si Suflet, live acustic la Cinema Patria. DVD-ul este primul material live lansat de trupă în întreaga carieră și conține concertul acustic intitulat "Trup și Suflet", care a avut loc la Cinema Patria. Concertul s-a desfășurat cu casa închisă, într-o atmosferă caldă și plină de emoții. Piesele trupei au fost "răstălmăcite" de cei patru muzicieni legendari în varianta acustică, fiind cântate așa cum n-au mai fost auzite niciodată.  Atmosfera de la Hard Rock Cafe va rămâne fidelă conceptului acustic Trup și Suflet, într-un eveniment special, plin de rafinament și eleganță.

De 32 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-și, de-a lungul timpului, atât componența cât și stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan și Ovidiu Roșu pregătesc un dublu eveniment Celelalte Cuvinte cu totul special.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top