Noutăți și comunicate

Concert Celeste, Reka si Void Forger in Question Mark

18 iulie 2014
Concert Celeste, Reka si Void Forger in Question Mark
Vineri, 18 iunie 2014, Question Mark te invita la concertul trupei franceze Celeste. In deschidere: Reka (Rusia) si Void Forger (Romania).

Suport: 20 lei.
Rvsp: https://www.facebook.com/events/307541242726890/



Trupa Celeste abordeaza un mix de sludge / post-hardcore cu influente black metal si doom.

Intunericul este cuvantul ce poate descrie cel mai bine trupa. Concertele lor au loc intr-un mod aparte intrucat canta in intuneric aproape total, folosind doar faruri rosii si un stroboscop pentru a lumina scena.

Au avut peste 200 de concerte in Europa, Rusia sau Japonia, alaturi de trupe ca The Ocean, The Locust, Jarboe, Esoteric, Enablers, Fall of Efrafa, Comadre, Graf Orlock, Killing Joke, Amenra.

Au sustinut concerte pe scenele unor festivale de calibru, precum: Festival like Hellfest, Roadburn, Copenhell Fest, Swr Fest, Fluff Fest, Sant Feliu Fest, Denovali Swingfest.

Celeste virtuali:
https://www.facebook.com/celesteband
http://www.myspace.com/unhiverdeplus
http://www.denovali.com/celeste
http://celesteshop.bigcartel.com/



Trupa de post-metal Reka a luat fiinta in 2007 in Moscova.

Primul disc, "I" a aparut in aprilie 2010, urmat in mai a aceluiasi an de "Ii", "Iii" in iunie 2011 si "Renaissance" in 2012.

2012 este anul in care Reka apar pe un split alaturi de In The Hearts of the Emperors pentru ca in acest an sa vina randul trupei Black Everest pentru un split lansat intr-un tiraj de 300 de exemplare.

Reka virtuali:
https://www.facebook.com/rekaband
http://reka.bandcamp.com/
http://www.myspace.com/rekaband



Una din putinele titulaturi autohtone orientate catre zona sludge/crust, Void Forger a luat nastere in 2010, iar pe parcursul a patru ani de existenta a reusit sa bifeze un turneu european alaturi de Human Host Body, serie de concerte ce au promovat aparitia demo-ului "Ruined".

Void Forger virtuali:
http://voidforger.tumblr.com/
https://www.facebook.com/voidforger
http://voidforger.bandcamp.com/



Question Mark - Calea Victoriei 48 - 50 (Pasajul Victoria)

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Restul "¦ sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top