Noutăți și comunicate

Concert Celestial Grounds, Contra | Band si Deathrattle in Rock'n Regie

19 iulie 2014
Concert Celestial Grounds, Contra | Band si Deathrattle in Rock'n Regie
Sambata, 19 iulie 2014, dupa ora 19:00, Rock'n Regie Club va asteapta la concertul trupelor metal Celestial Grounds, Contra | Band si Deathrattle.

Intrarea va fi libera! Event Fb: http://on.fb.me/1noiz8T
Adresa Rock'n Regie Club: Str. Gheorghe Ranetti 23, Bucuresti



Celestial Grounds

S-a format din initiativa unor tineri care se cunosc si canta impreuna inca din 2006. Scopul lor e de a face muzica fara restrictii in ceea ce priveste subgenul muzical, tehnica, complexitatea sau armonia. Proiectul are ca influente stilurile heavy metal, progressive, symphonic, death, thrash, speed, avand in palmares concerte pe scenele cluburilor de profil din Bucuresti, Arenele Romane (Rock in Parc), The Silver Church (in deschiderea Rezident Ex) etc. Anul acesta trupa se pregateste de inregistrarea primului album, avand deja 8 piese finalizate.

Celestial Grounds: Alexandra (vocals), Cosmin (vocals), Antoine (guitar), Ion (guitar), Aura (keyboards), Adrian (bass), Octav (drums)
https://www.facebook.com/celestialgrounds



Contra | Band

"Suntem o trupa formata in 2012 timpuriu si se spune despre noi ca abordam promitator stilurile heavy metal, hard rock si pop rock. De asemenea se mai spune ca amalgamul stilurilor ascultate si abordate de fiecare membru al trupei da nastere unor piese originale, profunde, pozitive si care dau de gandit.

Contra | Band: Irina (vocals), Vlad (guitar), Ian Marru (guitar), Andrei (bass guitar), Bobi (drums)
https://www.facebook.com/ContraBandRomania



Deathrattle

Un proiect tanar si promitator, pus la punct in aprilie 2014 de patru iubitori ai genului metal. Baietii, provenind din zone diferite ale metalului, se regasesc in numitorul comun thrash si au decis sa imbine influentele particulare pentru a obtine un altfel de thrash, un altfel de sound. Pentru ca sunt niste metalisti gospodari, au deja 7 compozitii proprii pe care le vor canta pentru prima oara pe scena in Rock'n Regie, acesta fiind concertul de debut.

Deathrattle: Theodor Arcalean (guitar & vocals), Mircea Angelescu (guitar & backing vocals), Cristian Tudor (bass & backing vocals), Alex "Tir" Noe (drums)
https://www.facebook.com/DeathrattleBand1111


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top