Noutăți și comunicate

Concert Comeback Kid si For The Wicked in club Rockstadt Brasov

21 ianuarie 2018
Concert Comeback Kid si For The Wicked in club Rockstadt Brasov
Dupa o pauza de aproape patru ani, Comeback Kid, una din cele mai cunoscute si apreciate formatii hardcore punk de pe mapamond, revin pentru doua concerte in Romania, la Brasov si Cluj Napoca, ca parte a turneului de promovare a celui mai nou album, Outsider, lansat via Nuclear Blast Records.

21 ianuarie 2017 - Brasov, Club Rockstadt
22 ianuarie 2017 - Cluj Napoca, Form Space

De la lansarea albumului de debut in 2003, Comeback Kid a devenit o forta de necontestat in scena hardcore. Aflat la al saptelea material discografic din cariera, Comeback Kid reprezinta intensitatea hardcore si influenta scenei skate punk a anilor '90, inseamna heavy dar melodic, inseamna pasiune si dedicare. Comeback Kid a concertat in toata lumea, din America de Nord si pana in Europa, Asia, Australia si America de Sud, iar showurile grupului sunt o dovada clara al spiritului hardcore, fara compromis, prezentat si respectat asa cum a fost el conceput.

Invitati speciali in ambele concerte vor fi For The Wicked.

Pretul biletului este de 40 de lei, iar in seara evenimentului, in limita numarului disponibil, pretul va fi de 50 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Local, biletele pot fi achizitionate de la Club Rockstadt.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top