Noutăți și comunicate

Concert Compania 7 in Puzzle Club din Bucuresti

30 noiembrie 2013
Concert Compania 7 in Puzzle Club din Bucuresti
Sambata, 30 noiembrie 2013, noaptea Sfantului Andrei, Club Puzzle se pregateste cu farmece de dragoste, cu ceva vraji bahice de alungat strigoii, cu muzica live a trupei Compania 7 si cu surprize pentru cei care isi serbeaza onomastica! Pachet complet pentru cei care vor confortul unei nopti minunate, de povestit intreaga saptamana!

Acces pe baza de bilet: 20 de lei
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle 



In clubul Puzzle din Bucuresti se intampla evenimente frumoase cu oameni si mai frumosi. Iar daca o parte dintre ei au motive suplimentare de sarbatorit intr-o seara de sambata, in afara faptului ca e final de saptamana si trebuie scos stressul afara, atunci venim si noi cu supliment de energie...muzicala!

Compania 7 este o trupa tanara si minunata cand vine vorba de muzica!

Intr-o lume in care playback-ul este inca la putere dar in care se pare ca live-ul isi recastiga usor, usor drepturile; intr-o lume in care conteaza mai mult cat de dezbracat esti pe scena decat ceea ce scoti pe gura, Compania 7 e. ..Altceva!

O trupa care ignora elementele negative din ceea ce numim " industrie muzicala ". Si nu, Compania 7 nu canta piesele altora asa cum le stiti, le canta asa cum le simt, le transforma prin experienta muzicala, inima si. ..public!

Doi dintre membrii trupei au facut parte din show-ul de televiziune "Vocea Romaniei" si au ridicat tara in picioare: Marcel Lovin si Cristina Karamarcu! Andrei, Mihai si Sorin (sau "Rechinu'", "Mitza" si "Cocos") sunt ceilalti trei componenti ai trupei, care dau contur si ritm muzicii, in cadrul unui spectacol care nu e niciodata la fel.

Iata si o mostra muzicala:

Medley http://www.youtube.com/watch?v=j0Dvbjikl8s


Intre reprizele de muzica live, platanele vor fi incinse de DJ Freddy cu ritmurile celor mai noi si mai bune bune hituri internationale si romanesti!


Evenimente recomandate

Top