Noutăți și comunicate

Concert Concert Dusty Ride în club Manufactura

12 aprilie 2018
Concert Concert Dusty Ride în club Manufactura
Joi, 12 aprilie 2018, club Manufactura din Timisoara va găzdui un concert al trupei Concert Dusty Ride (blues rock) de la ora 20:00.

Preţul unui bilet este de 15 lei.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/205262246700947/

Rezervari la telefon: 0722.892.356

Cu o voce deosebita si interpretare plina de emotie, trupa Dusty Ride incanta publicul inca din anul 2016, avand nenumarate concerte in Bucuresti si alte orase din tara.

Inainte de a infiinta Dusty Ride, membrii trupei, mari iubitori si „pasionati” de emotia muzicala a blues-ului, au colaborat cu nume importante din muzica romaneasca. Daniel Croitoru (tobe) a cantat alaturi de „Vali Craciunescu” si „Blue Sound Chicago”, Mache (bass) a colaborat cu „Spitalul de Urgenta”, „Liverpool” si mai ales cu „Mike Godoroja & The Blue Spirits”, in timp ce Alina Ciolca a cantat in mai multe trupe de blues si rock.

Despre blues se spune ca e numai durere si simtire, ca n-ai ce canta daca n-ai ce simti. Un lucru-i sigur, nu de cum canti alea trei acorduri e vorba, ci de cum iti versi sufletul atunci cand o faci. Pentru voi cei insetati de sonoritati cu radacini adanci, crude si ravasitoare, Dusty Ride le va aduce... dureros de aproape!

A se servi cu o inima deschisa, pentru ca despre asta e vorba...
Alina Ciolca - voce
Mac Marian Aciobanitei - chitara
Adrian Chepa "Mache" - bass
Daniel Croitoru - tobe



Evenimente recomandate

Top