Noutăți și comunicate

Concert Contradiction in Ageless Club

25 februarie 2013
Concert Contradiction in Ageless Club
Joi, 28 februarie 2013, sunteti invitati in Ageless Club pentru un concert Contradiction. In deschidere vor canta cei de la Negative Core Project, Monarchy si Reborn.

Biletele sunt puse in vanzare pe eventim.ro

Contradiction este o trupa de trash metal infiintata in anul 1989 de catre chitaristii Oliver "Suitcase" Lux si Oliver Kämper din Wuppertal. Stilul lor este old school THRASH metal, avand ca influenta trupele Kreator, Testament, Slayer si Sepultura.
Trupa a lansat primul demo in 1992 cu titlul "Old Demon" si in 1993 primul album, "Rules of peace" sustinut pe scene alaturi de nume mari : ICED EARTH, MASSACRA, TANKARD, HOLY MOSES etc.. Cu multe schimbari in line-up, dupa lansarea celui de-al doilea disc "All we hate!", trupa concerteaza mai rar pana in anul 2002 cand se decide o revenire in forta. Promoveaza noul material "The Voice of Hatred" pe spotul liber al turneului European Overkill, apoi au reprezentatii la Wacken Open Air, Dong, Suffering Life, Thrash Till Death...

In 2009 lanseaza "The Essence of Anger" (CD, Limited Access Records) mixat de solistul si chitaristul Oliver Lux si masterizat de Tim Buktu de la Massacra. Promovarea a fost facuta pe scene din Malta, Italia, Spania, Portugalia, Rusia, Romania, Elvetia, Belgia si Germania.

Detalii trupa:
- http://www.metal-archives.com/bands/Contradiction/2327
- https://www.facebook.com/contradictionmetal?fref=ts

Trupa lucreaza la un nou album ce va fi lansat si in Romania in cadrul a trei concerte ce vor fi sustinute in Bucuresti si Sibiu, Timisoara avandu-i ca invitati in cadrul evenimentelor, in Bucuresti pe cei de la Monarchy si Negative CORE Project, Reborn, iar in tara invitati vor fi Negative CORE Project si Dark Fusion.

Negative CORE Project a evoluat de-a lungul anilor de la old school thrash/death la un sound mai nou, un death metal cu diferite influente. Schimbarea se concretizeaza in 2010 cand trupa schimba tonalitatea si totul devine mult mai agresiv.Pe data de 10 noiembrie 2012 au lansat primul lor album, intitulat "SPREAD THE DISEASE."

Detalii trupa:
https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO?ref=ts&fref=ts
https://www.myspace.com/negativecoreband

Monarchy - trupa infiintata in anul 2009 abordeaza ca stil progressive power metal avand ca influente heavy metal, trash, hard core si power metal. " Feading the Beast" este titlul primului album, lansat si promovat in tara anul acesta.
Detalii trupa:
https://www.facebook.com/monarchyband?fref=ts

Reborn - trupa infiintata in anul 2011, avand in componenta membrii din trupele Interval si Ritual. Trupa avand o vara plina de activitate, fiind prezenta in cadrul festivalurilor importante ca : OST, Padina fest, Artmania si numeroase concerte in cluburile din Bucuresti si tara. Stilul abordat avand influente trash, punk. Toamna anului 2012 a adus o schimbare de componenta, tobosarul trupei fiind inlocuit. Curand se asteapta si lansarea primului album.
Detalii trupa:
https://www.facebook.com/reborntheband?fref=ts

Rezervari: 0728.264.690
Ageless Club: Calea Serban Voda nr.213 (intersectia cu str. Cutitul de Argint), tramvai 1, autobuz 116, 323, metrou Tineretului sau Eroii Revolutiei
http://www.ageless.ro
E-mail: contact@ageless.ro
FB: facebook.com/ageless club


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top