Noutăți și comunicate

Concert Cristi Minculescu si Iris “Din nou impreuna” la Sala Polivalenta

15 octombrie 2015
Concert Cristi Minculescu si Iris “Din nou impreuna” la Sala Polivalenta
Joi, 15 octombrie 2015, de la ora 19:00, Cristi Minculescu si Iris sunt “Din nou impreuna” in concert la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Nationala de rock a Romaniei revine pe scena in formula ce le-a adus dragostea a sute de mii de oameni, facand astfel ca legenda Iris sa se spuna mai departe, in 14 orase din Romania dar si la Chisinau. Pe 15 octombrie vom fi la Sala Polivalenta, iar programul complet al turneului va fi anunțat în curând.

Abia astept sa va salut pe fiecare in parte in turneul national pe care cei de la Sublime ni l-au propus si sper ca ideea lor vine in intampinarea dorintei voastre. Voi ati dorit asta si ne puteti vedea si asculta Din Nou impreuna! E foarte reconfortant pentru mine sa cant din nou alaturi de o echipa de profesionisti desavarsiti cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro si Relu Marin, sa ducem impreuna mai departe numele de IRIS, ca pe o flacara intretinuta numai de voi! Cu totii intelegem acest turneu ca pe un nou inceput si va asiguram ca va vom darui tot ce avem mai bun... cantece mai vechi si mai noi... si recunostinta noastra, pentru ca fara voi nu am putea exista! Va multumim ca veti veni la concertul nostru!

La acest show vor fi invitati si Felicia Filip, Paula Seling și Mircea Vintilă.




Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top