Noutăți și comunicate

Concert Cuantune in Control Club din Bucuresti

10 aprilie 2014
Concert Cuantune in Control Club din Bucuresti
Joi, 10 aprilie 2014, avem de gand sa-ti rupem ritmul serilor tale cu un concert de Nu Jazz in Control Club. Cuantune ar fi trebuit sa fie un verb, din fericire Cuantune este muzica.

Intrare: 20 Ron - include primul album Cuantune - I Jazz Wanna Be With You.
Adresa Club Control : Strada Constantin Mille, Nr. 4, București (Sala Berlin). http://www.facebook.com/clubcontrol



Cuantune ar trebui sa fie un verb. Ceva care te pune in miscare, un cuvant sinonim cu beat-ul unui drum machine la 90 Bpm, un groove de bas care-si maraie linia pe acordurile jazzed up ale unui pian. Cuantune inspira fericirea de a fi si dorinta de a declara asta intregii lumi dansand. Misca-te, cu un picior, iar mai apoi cu celalalt, ia-ti un pahar de la bar si pierde-te intr-o galaxie multicolora de sunete si scratch-uri.

Proiectul de Nu-jazz Cuantune a luat nastere in primavara lui 2010, prin mintile creative a doua personalitati total diferite. Aceste diferente au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care si-au pus mai apoi amprenta distinctiva in compozitiile lor muzicale. Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele Cuantune, avand alaturi in show-urile live muzicieni precum Andreas Aron (bas electric/ contrabas) si Alexandru Olteanu (pian).

Elizabeth - voce
Mario F. Cruxfader - voce, turntable, samples
Aron Andreas - contrabas
Alexandru Olteanu - pian

Warm-up asigurat de Phonoteka
Link event Fb: https://www.facebook.com/events/1405317999732271/



Albumul a fost lansat exclusiv in mediu online. Cei prezenti vor primi un cartonas ce va contine toate informatiile necesare pentru a intra in posesia albumului.

P.S. Albumul poate fi downloadat doar prin intermediul unui pc sau laptop si utilizat pe orice dispozitiv portabil doreste utilizatorul (telefon, mp3 player, laptop, pc, etc). Download-ul direct pe tablete sau telefoane smart Nu functioneaza!

Pentru mai multe informatii, accesati:
http://www.cuantune.ro
http://www.facebook.com/cuantune
http://www.youtube.com/cuantune


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top