Noutăți și comunicate

Concert Cuantune in luna Martie

14 martie 2014
Concert Cuantune in luna Martie
Vineri, 14 martie 2014, de la ora 19:00, trupa Cuantune va concerta in Clubul Taranului din Bucuresti. Trupa a pregatit un mic teaser video pentru primul lor concert din acest sezon. Noul single "Doar noi" cantat live in studio, cu un nou grove balansat, special pregatit pentru a va face sa dansati la concertul de vineri, 14 martie. Un concert de NU-Jazz care cu siguranta iti va inflori acest anotimp.

http://www.youtube.com/watch?v=-huB7RsHLW0

Proiectul de Nu-jazz Cuantune a luat nastere in primavara lui 2010, prin mintile creative a doua personalitati total diferite. Aceste diferente au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care si-au pus mai apoi amprenta distinctiva in compozitiile lor muzicale. Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, avand alaturi in show-urile live muzicieni
precum Andreas Aron (bas electric/ contrabas) si Alexandru Olteanu (pian).

Elizabeth - voce
Mario F. Cruxfader - voce, turntable, samples
Aron Andreas - contrabas
Alexandru Olteanu - pian

LINK event FB: https://www.facebook.com/events/1473567076197899

Intrare: 25 Ron - include primul album Cuantune - I Jazz Wanna Be With You

Albumul a fost lansat exclusiv in mediu online. Cei prezenti vor primi un cartonas ce va contine toate informatiile necesare pentru a intra in posesia albumului.

P.S. Albumul poate fi downloadat doar prin intermediul unui pc sau laptop si utilizat pe orice dispozitiv portabil doreste utilizatorul (telefon, mp3 player, laptop, pc, etc). Download-ul direct pe tablete sau telefoane smart NU functioneaza!



Evenimente recomandate

Top