Noutăți și comunicate

Concert Daniel Cavanagh (Anathema) la Hard Rock Cafe

2 decembrie 2015
Concert Daniel Cavanagh (Anathema) la Hard Rock Cafe
Miercuri, 02 decembrie 2015, Daniel Cavanagh, mintea creativă și chitaristul din Anathema, se îmbarcă în primul său turneu acustic după multă vreme și va cânta la Hard Rock Cafe, de la ora 21:30.



Concertul face parte dintr-o serie de showuri exclusiviste pe care artistul le va susține în Europa. Daniel va prezenta un setlist cu totul și cu totul special, construit din piese de pe noul său material solo, “Memory and Meaning”, dar și piese de la Anathema, plus cântece ale unor artiști care l-au influențat de-a lungul carierei - Pink Floyd, Iron Maiden și mulți alții.



Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzică, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țară) și la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele prețuri:
  • 55 de lei, cu loc la masă, în sala, zona de fumători sau nefumători
  • 80 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

În ziua concertului, biletele vor costa 75 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), respectiv 100 de lei VIP, în limita locurilor disponibile.


Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.
Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top