Noutăți și comunicate

Concert Daniel Lazar Band Powered in Club Live din Bucuresti, 12 aprilie

12 aprilie 2014
Concert Daniel Lazar Band Powered in Club Live din Bucuresti, 12 aprilie
Sambata, 12 aprilie 2014, sunteti invitati in cel mai mare club de muzica live din Bucuresti, Club Live, la o seara inedita alaturi de Daniel Lazar Band Powered.

Pentru informatii si rezervari, sunati la 0725415465.
Adresa club Club Live : Strada Turturelelor, Nr. 11, București.



Publicul prezent la eveniment se va bucura de un show live de calitate si de un repertoriu extravagant si plin de energie. Daniel Lazar va incinge atmosfera pana dimineata pe cele mai cunoscute melodii internationale si autohtone.

Biletele pentru concertul Daniel Lazar din Club Live pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, la pretul unic de 15 de lei (biletele nu includ loc la masa). Biletele se mai gasesc si in reteaua de magazine Uman din toata tara: Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr 30 si in Baneasa Shopping City; Cluj si Iasi: in Iulius Mall; Timisoara: in Uman Shop, Outlet si Core;- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3.



Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Europa Fm, Libertatea, Hit Music Channel, EVZMonden, roevents.ro, Radar de Media, Top Romanesc, Hotnews, Bestmusic.ro, Maximumrock.ro, Blitz Tv, Romania Libera, Manager express, Academia Catavencu, eva.ro, ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, iconcert.ro, maximumrock.ro, trilulilu.ro, sapteseri, Ziarul Ring, mixtopia.ro, inoras.ro, urban.ro, zonga, port.ro, infomusic.ro, orasulm.eu, letsrock.ro, rockstage.ro, musicnights.ro, artasunetelor, concerte-azi.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top