Noutăți și comunicate

Concert Decease in club Private Hell din Bucuresti

27 martie 2014
Concert Decease in club Private Hell din Bucuresti
Vineri, 18 aprilie 2014, Romanian Thrash Metal Club impreuna cu Hatework si Asociatia Culturala Manifest va invita in club Private Hell din Bucuresti la un concert special sustinut de una din cele mai importante trupe de thrash metal din tara noastra: Decease din Cluj-Napoca.

Biletele vor fi 10 lei si se vor gasi doar la intrare. Deoarece este un eveniment support, membrii Rtmc vor plati si ei bilet, la pret intreg.
Adresa Private Hell Rock Club : Calea Griviței, Nr. 91, București.



Evenimentul se incadreaza in reperele unui sprijin real pentru undergroundul autohton, fiind ultimul popas al clujenilor inainte de a intra in studioul NextDog Studio din Bucuresti, unde vor demara inregistrarile pentru viitorul full length.

Alaturi de Decease vor urca pe scena din Private Hell alte doua formatii locale ce vor fi anuntate in decursul urmatoarelor zile.

Si pentru ca, dincolo de partea de entertainment pe care un concert underground o livreaza, organizatorii doresc sa concretizeze acel "support for the underground" regasit in prezentarea celor mai multe concerte live, incasarile acestui eveniment vor fi integral redirectionate catre inregistrarile viitorului material.



Romanian Thrash Metal Club
Hatework
Asociatia Culturala Manifest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top