Noutăți și comunicate

Concert Desperado in Hard Rock Cafe

13 iunie 2015
Concert Desperado in Hard Rock Cafe
Sambata, 13 iunie 2015, sunteti invitati de la ora 22:00 la concertul trupei Desperado in Hard Rock Cafe.

Pe 13 iunie lasă superstițiile la o parte și vino să serbăm împreună 44 de ani de la deschiderea primului Hard Rock Cafe, cu un party, ca în vestul sălbatic! Trupa DESPERADO te așteaptă cu mixul perfect între hiturile proprii și cele din repertoriul internațional! De la „Am cazanul meu”, „Lenea”, „Fata de la țară” sau "Mă întorc de unde am pornit", până la piese celebre, lansate de Eric Clapton, Eagles, Dire Straits sau Queen, vino să cânți și să te distrezi, la un concert pe cinste!

Parcursul trupei DESPERADO a început în 2000, cu hitul „Am cazanul meu”, ce a propulsat formația în topul celor mai populare prezențe de pe scena pop rock a momentului. În 2001 DESPERADO își consolidează poziția cu super hitul „Lenea”, al cărui videoclip a fost nominalizat la "Premiile Industriei Muzicale Românești" și își continuă parcursul cu „Fata de la țară.”

Anii 2007 – 2008 marchează un alt nivel de performanță pentru DESPERADO, fiind anii în care formația ia parte la selecția națională pentru Eurovision și se clasează pe locul 3 la Festivalul Internațional Cerbul de Aur. Din acea perioadă datează piesele "Acceleratul 1932", "Johnny", "California" sau "Mă întorc de unde am pornit".

Concertul în care vei putea asculta toate aceste melodii de succes, alături de multe altele, începe la ora 22:00. Intrarea va fi liberă, distracția nelimitată, iar veștile bune nu se opresc aici: dacă ne treci pragul purtând un tricou Hard Rock Cafe, în săptămâna 8-14 iunie, te întâmpinam cu un dsesert special, din partea casei, ca să ne ne bucurăm împreună de aniversarea Hard Rock Cafe cu numărul 44!

(2) Concert_Desperado_in_Hard_Rock_olC6oNFn.jpg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top