Noutăți și comunicate

Concert Division of Joy in Ageless Club

23 mai 2013
Concert Division of Joy in Ageless Club
Joi, 23 mai 2013, sunteți invitați începând cu ora 22:00 la un concert al trupei Division of Joy în Ageless Club.


Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19,   autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului). Detalii și rezervări: 0728.264.690, http://www.ageless.ro

Joy Division Tribute Band inseamna:
- Gabi "Pipai" Andries - vocals
- Vlad "Vlase" Gorneanu / ZOB - bass
- Andreea "Verde" Lupescu / DEKADENS - vocals
- Janin Pasniciuc / DEKADENS - guitars
- Albert Mihaiteanu / NISTE BAIETI - vocals
- Augustin Nicolae / THE AMSTERDAMS - bass
- Nicoleta Neagu / T.I.P.S. - drums

SPECIAL GUESTS: SORIN CHIFIRIUC & more.


DIVISION OF JOY este un tribute band Joy Division din București care a pornit la drum în 2009 la inițiativa lui Gabi "Pipai" Andrieș. Alături de el Pipai, care face "oficiile" vocale ale trupei, un membru cu prezență constantă al proiectului este chitaristul Janin Pasniciuc (ex AB4 și ZEBRE), în prezent "cap al răutăților" la formația Dekadens. Partiturile de bass, atât de prezente și atât de originale la Joy Division sunt asigurate, pe rând sau în tandem, de basistul și frontman-ul ZOB, Vlad "Vlase" Gorneanu și de basistul formațiilor THE AMSTERDAMS și DEKADENS, Augustin Nicolae. Scaunul tobelor la Division of Joy este ocupat de Nina Neagu, în prezent toboșar al trupelor bucureștene T.I.P.S. și ZEPHIR. Invitați pentru concertul din club Ageless sunt Andreea "Verde" Lupescu, vocalista DEKADENS și maestrul de ceremonii al trupei party-punk NIȘTE BÄ‚IEÈšI, Albert Mihăițeanu. "Cireșele de pe tortul" recitalului sunt Sorin Chifiriuc, reîntors pe scenă după o pauză îndelungată și Robert Turcescu. Chifiriuc, fost component al formațiilor CURTEA VECHE NR. 43, IRIS, DOMINO, SFINX și ROATA, este un pionier al genurilor post-punk și new-wave pe plaiuri mioritice. În fine, Robert Turcescu, unul și același cu incisivul jurnalist, nu mai e o surpriză pentru scenele rock. Cu ștate vechi la chitară și microfon, Robert a cântat în anii `90 în formația piteșteană KAPELA iar în prezent activează la trupa CASA PRESEI. El va urca joi seară pe scena din Ageless pentru a cânta, alături de Division of Joy, o piesă-surpriză din repertoriul formației ROATA.

JOY DIVISION - Deși a activat numai patru ani, "˜76-'80, JOY DIVISION a rămas una dintre cele mai influente formații britanice. Ca e vorba de U2, DEPECHE MODE sau PLACEBO ori INTERPOL, THE HORRORS sau THE NATIONAL, elementele stilistice create de IAN CURTIS&CO reapar în diverse reinterpretări dar creează, constant, atmosfere profunde. Interesul pentru acest grup s-a materializat și în apariția unor filme precum 24 HOUR PARTY PEOPLE sau CONTROL.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top