Noutăți și comunicate

Concert Dutevino - Long Way Home in Club Control

4 martie 2014
Concert Dutevino - Long Way Home in Club Control
Marti, 4 martie 2014, trupa Dutevino te invită în Club Control, la concertul "Long Way Home". După o absență de 4 ani artistii revin pe scena și promit un live de exceptie, în binecunoscutul stil jazzy-pop, completat de elemente electro, trip hop și funk.

Afterparty w. Brutus! - 50% Bar Discount after 22:00 h
Fb event. Intrare libera.
Sala Berlin/ Club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol



La 10 ani de la înființarea trupei, Anca Belciu (voce), Radu Neagu (tobe) și Bogdan Diaconeasa (bass), vor urca pe scena clubului Control, pentru prima data, alături de tânărul chitarist Mădălin (Midi) Catrinescu, păstrând aceeși abordare muzical- teatrală cu care și-au obișnuit publicul.

Pe lângă piesele care i-au consacrat, precum Gruv, Airport, Aqua sau Equilibrum, formația pregătește pentru concertul din Control câteva piese noi și surprize pentru fani. În urmă cu 3 ani, după lansarea albumului 0.1 Protoype, membrii trupei Dutevino decideau să lucreze la proiecte complementare, care, afirmă ei, au dus la maturizarea sound-ului și al mesajelor transmise de piesele lor.

La finalul anului 2013 Dutevino a lansat Locked Up, piesă care povestește în maniera caracteristică trupei tema triunghiului amoros, iar clipul își propune să exprime stările antagonice ale unui personaj feminin pus într-o asemenea situație.

http://www.facebook.com/Dutevino
http://www.youtube.com/user/DutevinoOfficial
https://soundcloud.com/dutevino


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top