Noutăți și comunicate

Concert Eric Martin in Hard Rock Cafe

29 martie 2013
Concert Eric Martin in Hard Rock Cafe
Vineri, 29 martie 2013, incepand cu ora 22:00, sunteti invitati la un concert Eric Martin in Hard Rock Cafe.

Muzicianul american Eric Martin a devenit cunoscut in anii '80 ca lider al trupei de hard/glam rock MR. BIG. Succesul internațional a venit odata cu lansarea hiturilor "Wild World" sau "To be with you", insa artistul are o cariera muzicala ce se intinde pe parcursul a 30 de ani, perioada in care a lansat mai multe materiale discografice ca artist solo sau a colaborat cu trupe precum The Tak Matsumoto Group (un super grup format din membri ai unor trupe din lumea intreaga), alaturi de care a scos albumul "TMG I" in anul 2004.

A fost invitat de artisti precum Michael Bolton, Laura Branigan sau Europe pentru a aparea pe albumele lor, a colaborat cu compozitorul de muzica pentru jocurile video Jun Senoue, iar vocea lui poate fi ascultata pe coloana sonora a unor filme precum "Iron Eagle" (1986) sau "Teachers" (1984).

Biletele la concert se pot achizitiona:
- online pe iabilet.ro si bestmusic.ro la prețul de 70 lei pentru biletele cu loc la masa sau 90 lei pentru biletele VIP, cu loc la masa in fața scenei.
- la Hard Rock Cafe, la pretul de 80 lei pentru biletele cu loc la masa sau 100 lei pentu biletele VIP.
Plata pentru biletele achizitionate online se poate face cu cardul sau cu Paypal, iar biletele sunt trimise direct pe e-mail. Posesorul biletelor le va putea printa sau se va putea prezenta cu smartphone-ul direct la intrare.


Evenimente recomandate

Top