Noutăți și comunicate

Concert FELI la Hard Rock Cafe, 18 mai 2017

18 mai 2017
Concert FELI la Hard Rock Cafe, 18 mai 2017
Joi, 18 mai 2017, sunteți invitați de la ora 21:30 la un concert al trupei FELI în Hard Rock Cafe.



Feli revine pe scena din Hard Rock Cafe vineri, pe 18 mai. Împreună cu trupa sa și cu un playlist fresh, artista HaHaHa Production te așteaptă să îți deseneze seara în „Creioane colorate”, într-un show 100% live! Din setlist-ul serii nu vor lipsi „Cine te crezi?”, piesa de debut, care i-a adus în 2015 prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards, „Creioane colorate”, piesa nr. 1 în topurile muzicale actuale sau varianta rock a cântecului „Constantine, Constantine”.
Înzestrată cu un timbru special, cu o voce puternică, plină de energie și îndrăgostită iremediabil de muzică, Feli este un artist apreciat pentru talentul său autentic, fiind remarcată chiar și de Charles Aznavour, după ce a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Bohème”.

Biletele pot fi găsite în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:
- 35 de lei - acces general, cu loc la masă;
- 50 de lei - VIP, cu loc la masă în fața scenei.

Sunt disponibile și bilete fără loc, la prețul de 35 de lei.



Un eveniment recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top