Noutăți și comunicate

Concert FiRMA in premiera in Club Fabrica

4 iunie 2016
Concert FiRMA in premiera in Club Fabrica
Sâmbătă, 4 iunie 2016, trupa FiRMA va concerta în premieră în Club Fabrica. Trupa o aduce pe scenă pe Mazdrunka, artistă a cărei prezență se face remarcată atât pe albumul "Descântece - Vol.1", cât și în live-urile lor acustice, dar invită și două trupe tinere a căror forță rock`n`roll este transmisă de două voci feminine pline de personalitate: Gray Matters și Rockabella.


Tot pentru prima oară, după ani și ani, FiRMA va interpreta câteva dintre piesele de pe albumul lor de debut "La Orbire" și va readuce vibrația riff-urilor din anii 2000 în (des)cântecele de pe cel mai recent material discografic "Descântece - Vol.1" (2014).

Muză și sursă de energie, femeia a fost mereu prezentă în creațiile trupei FiRMA, lucru care a inspirat trupa să se gândeasca și la un "concert - eveniment" dedicat sexului frumos și puternic.

Facebook event
Open doors: 20.00h

Bilete:
25 lei in pre-sale, online pe eventbook.ro/music/bilete-concert-firma-club-fabrica-4-iunie
30 lei in seara evenimentului, la intrarea in club, în funcție de spațiul rămas disponibil după închiderea perioadei de pre-sale.



Trupa FiRMA spărgea tiparele și redefinea standardele pieței muzicale de la începutul anilor 2000, cu piese și materiale video foarte apreciate chiar și la nivel internațional, precum "La Orbire", "Nimeni" și "Important".

FiRMA a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională ( "New Sounds of Europe") și invitată să performeze la gala MTV European Music Awards, în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria "Best Romanian Act" și "Best Rock Band" la MTV Romanian Music Awards în 2005.

După două albume de succes și participarea la MTV European Music Awards la München, FiRMA a intrat într-o perioadă de creație detașată, revenind în forță pe scenă în iunie 2014.

În octombrie 2014, FiRMA a dăruit publicului un prim volum al albumului "DESCNTECE", disponibil online pentru DOWNLOAD GRATUIT: https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1

O dovadă a aprecierii trupei în noul context este și premiul MOST WANTED COMEBACK, pe care FiRMA l-a primit in luna noiembrie la Premiile SUNETE 2014.

Pe 14 februarie 2015, FIRMA a lansat clipul piesei "DouăSuflete", un extras de single ce anunta urmatorul album. Videoclipul, regizat chiar de "Rocca", propune o abordare dintr-o perspectiva cinematografică. Free Space Films a asigurat producția materialului video, iar colaborarea cu Rhea Costa și-a pus amprenta asupra styling-ului clipului.

După lansarea albumului "Descântece - Vol.1", FiRMA a pornit într-un turneu național de promovare a noului material, care i-a purtat pe scenele cluburilor din întreaga țară, iar în 2015 și pe scenele festivalurilor cu tradiție precum "Chants, sons sur la scene"(București), Festivalului International de Film Transilvania (Cluj), G-Old Day (Satu-Mare), PADINA FEST (M-ții Bucegi), Copacul cu Cărți (București), FOCUS Festival (Sibiu), Bucharest Christmas Market (București).

Videoclipul single-ulul "Prizonieri de război", lansat pe 11 septembrie 2015, reunește figuri de o importanță mondiala în domeniul politic, artistic, social și spititual, aduse într-un mod artistic la un nivel de comunicare a aceluiași mesaj, potențat de imagini care descriu forța distructiva a omenirii." O poveste nouă, veche de când lumea..."

Clipul "Prizonieri de război" este regizat chiar de solistul trupei - Daniel "Rocca" Stoicea, la fel ca "La Orbire", "Baby is Crying" și "Doua Suflete".

Pe 7 mai, FiRMA a lansat clipul pentru "Grădina Morții", o piesă compusă în 2003, ce descria vibrația vremurilor respective, rămase de actualitate și în prezent. Piesa nu a fost inclusă pe albumul de debut "La Orbire" si a capatat de-alungul timpului diverse forme sonore, pentru ca în 2014 să iasă la lumină pe cel de-al 3lea material discografic: "Descântece - Vol. I".

În acest moment, FiRMA îi reunește pe scenă pe Rocca (voce/ chitară) și Erhan (bas), membrii de bază ai trupei, cu Adrian Coman (chitară) din 2014 și Cristi Jakab Jr. (tobe/ percuție) din vara anului 2015, împreună cu care au performat la fest-uri precum G-Old Day ( Satu-Mare), PADINA FEST 2015 (M-ții Bucegi), Copacul cu Cărți (București), FOCUS Festival (Sibiu), Bucharest Christmas Market 2015.

Și vara aceasta, FiRMA va duce descântecele pe scenele marilor festivaluri naționale și nu numai, primele anunțate fiind Shine Festival ( Arenele Romane, 2 iulie) și Electric Castle 2016 ( Cluj - Castelul Banfy, 17iulie).

Facebook:
http://www.facebook.com/TrupaFirma
Soundcloud:
https://soundcloud.com/TrupaFirma
Youtube:
https://www.youtube.com/c/TrupaFirma
Instagram:
https://www.instagram.com/TrupaFirma



Mazdrunka aka Luciana Răducanu este o artistă cu un background rock si o voce melodioasă și puternică, ușor remarcată atât prin proiectul său solo, cât și prin colaborarea cu artiștii de pe scena alternativă românească.

http://www.youtube.com/watch?v=OFjmajcBsN8

http://www.facebook.com/Mazdrunka



Gray Matters este un proiect nascut din dorinta de rebeliune fata de ce se invata si pare ca functioneaza pe plan local din punct de vedere muzical. Nici alternativ, nici electronic, nici linistit, nici agresiv, dar toate in aceeasi reteta pe care cei patru incearca sa o contureze mai clar cu fiecare synth, scream si riff gandit.
Trupa a luat nastere la inceputul anului 2014, cand toti cei 4 membrii, Laura (voce), Cata (tobe), Mihai (bass) si Babu (chitara, synth/sample) au inceput sa lucreze impreuna la sound-ul ce poate fi definit ca electro-alternative rock, pe scurt: Gray Matters.

facebook.com/graymattersband



Trupa Rockabella a prins contur in primavara anului 2011, mergând într-o zona a rock-ului alternativ, care nu se încandrează neaparat în trendul "indie", deși instrumental frizează unori acest stil.
"Ceea ce producem sub numele Rockabella este rezultatul atractiei irezistibile catre actul de a canta si de a compune si catre libertatea de a suna asa cum ne dorim. Rockabella este produsul potrivirilor si nepotrivirilor noastre."

http://www.facebook.com/RockabellaMusic
https://soundcloud.com/rockabellamusic


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top