Noutăți și comunicate

Concert Firma si Persona in Club Control

5 decembrie 2014
Concert Firma si Persona in Club Control
Vineri, 5 decembrie 2014, la 6 luni după un concert spectaculos de comeback, Firma revine pe scena din Club Control cu un show care cumulează energia unui an plin de provocări și trăiri complexe.Trupa timișoreană Persona a fost invitată să le fie alături la acest eveniment special.

Facebook event. Intrare: 20 lei
Open doors: 20:30h
Club Control/ Sala Berlin - Str. C-tin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol



La final de 2014, Firma descântă și desface drumurile spre mai multe colțuri ale României ( Cluj, Timișoara, Craiova, Constanța), pornind într-un turneu de promovare ce prilejuiește o reîntâlnire și o comuniune cu publicul autohton. Povestea nu se termină aici, pentru că Firma anunță deja lansarea "DescÂNtece - Vol. 2" în 2015.

După concertul din Control, trupa își va continua turneul național " Descântece Vol.1 - Limited Edition Tour", apoi va intra în studio pentru a finisa piesele pentru următorul material discografic.



Firma

După o perioadă de aproape șapte ani de creație și detașare a trupei de scenă, Firma a revenit în forță și a lansat pe 16 octombrie 2014 un prim volum al albumului "DescÂNtece", disponibil online pentru download Gratuit:
https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1

Albumul "Descântece - Vol. 1" și piesa "Tot ce va fi ( este scris )", primul single de pe următorul volum, inclus deja în setlist-urile celor mai recente concerte, au stârnit admirația fanilor care așteptau demult această revenire a trupei și fascinația noilor generații care acum descoperă universul Firma.

Pentru cei care asociau Firma cu clipurile pieselor `La Orbire`, `Nimeni` și `Important`, cel de-al treilea album - "Descântece - Vol.1", vine cu o infuzie de update-uri și experimente muzicale care reintroduce trupa în playlist-urile posturilor de radio și Tv naționale.

Cei șapte ani de căutare, o cifră încărcată de simbolistică creștină și mistică ( liniște, pace, plenitudine, facerea lumii, număr cu putere magică), aduc în atenția publicului și a presei de specialitate un album a cărui varietate sonoră și complexitate lirică, te poartă într-o călătorie muzicală fără precedent.

O dovadă a aprecierii trupei în noul context este și premiul Most Wanted Comeback, pe care Firma l-a primit la Premiile Sunete 2014 (1 noiembrie).

Firma a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională - "New Sounds of Europe" și invitată să performeze la gala Mtv European Music Awards, în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la Mtv European Music Awards la categoria "Best Romanian Act" și "Best Rock Band" la Mtv Romanian Music Awards în 2005.

Discografie:
2003 - "La Orbire"
2007 - "Exit"
2014 - " Descântece". Vol. 1

http://www.facebook.com/TrupaFirma
https://soundcloud.com/trupafirma
http://www.youtube.com/FirmaChannel

Interviuri video:
Music Channel - http://www.youtube.com/watch?v=YavL2y6MLLI
Infomusic - http://www.infomusic.ro/interviu/firma-video-interviu-concert-2014/
Veioza Arte - http://veiozaarte.ro/video/rocombinezon/interviu-cu-rocca-si-sorin-erhan-firma.html



Persona

Persona [per-so-na]: masca sau fațada afișată pentru a satisfice așteptările generate de o conjunctură sau un mediu și care nu reprezintă neapărat personalitatea interioară a unui individ; personalitatea publică a individului (în opoziție cu anima).

Persona s-a "materializat" în peisajul muzical autohton la sfârșitul anului 2003, în Timișoara, numele fiind inspirat din filmul omonim al lui Ingmar Bergman. Minunate peisaje sonore urbane, sentimente contradictorii și bună dispoziție, introspecție tăcută, acompaniate de intensitatea seducătoare a chitărilor, energie pură și vibe pozitiv, linii de bas sofisticate, tobe calde sau explozive, chitară acustică, nostalgie dar și optimism, rock and roll în formă pură dar rafinată se regăsesc în cântecele lor și definesc estetica trupei, făcând publicul să exploreze diferite grade de exaltare prin muzica lor.

Muzica trupei este una de influență britanică, însă nu poate fi strict încadrată într-un gen anume - backgroundul și influențele muzicale ale membrilor trupei, rafinate de experiența și maturitatea artistică, se împletesc și definesc genul Persona.

Discografie

"Suburbia Afterlife" 2010 Emg Records Germany

Persona înseamnă:
- Gabriel Cherlia (Gaben) - vocals and guitars, music crafting, lyrics composing, part time producer and chess grand master G.
- Corin Mariș (Coco) - bass and backing vocals, crafter of bass lines, evil money keeper, handy man and the man with the plan.
- Cristian Crăciun (Joy) - guitars, blah blah master, booker of gigs and jack-of-all-trades.
- Florin Cvasa - drums and backing vocals, muscles and designated driver, original master of cajon.

http://www.personamusic.eu
http://www.facebook.com/bandpersona
http://www.youtube.com/personaband



Parteneri media: Music Channel, HitMusic Channel, Utv, Eclecticfm.ro, Rock Fm, Radio România Cultural, Radio România București, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, Sunete, Academia Catavencu, Adevărul, Vice, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Anyplace.ro, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, , nineoclock, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Top