Noutăți și comunicate

Concert Fluturi pe Asfalt in Club Control

30 aprilie 2015
Concert Fluturi pe Asfalt in Club Control
Joi, 30 aprilie 2015 sunteti invitati in Club Control la Padina Fest Warm-up Party : Fluturi pe Asfalt live + Afterparty w/ Cliza & Stutz.

Fiecare platitor de bilet poate participa la TOMBOLA pentru 5 abonamente duble la Padina Fest (23 - 26 iulie, M-tii Bucegi).

Program:
- ora 21.00 Fluturi pe Asfalt live
- ora 23.00 Afterparty w. Cliza & Stutz.

Intrare: 10 RON
Facebook event

Club Control / Sala Berlin - Str. C-tin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol
http://www.facebook.com/padinafest



Cea de-a 6a editie Padina Fest se va desfasura in perioada 23-26 iulie 2015 pe Platoul Bucegi, la 1500 m altitudine. Biletele si abonamentele la festival se gasesc online sau in Control, la barul din sala mica.

Padina Fest este un eveniment ale carui prioritati sunt sustinerea turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana prin impunerea unui regulament de festival si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural.

Conform traditiei, in timpul zilei au loc evenimente sportive si activitati recreationale din cele mai indraznete - Maratonul Bucegilor, catarari pe stanca, rapel sau tiroliene, ateliere de aventura, iar serile sunt dedicate in exclusivitate concertelor.

Noaptea de vineri va fi rock, astfel ca pe 24 iulie 2015 vor sustine concerte Alternosfera, Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Firma, Niste Baieti.
Sambata seara va avea loc traditionalul concert Suie Paparude, iar Firkin (HU)
vor sustine un concert incendiar pe ritmuri irlandeze. Filarmonica Muntenia va pregati un program cu totul special pentru diminetile de sambata si duminica.

Alti artisti vor fi confrimati in perioada urmatoare si vor completa line-up-ul festivalului.
http://www.facebook.com/events/1605547056344109/



2-Concert_Fluturi_pe_Asfalt_in_C_bYVJCRR86I.jpg
Fluturi Pe Asfalt s-au format in anul 2009 in Cluj Napoca. Dupa o perioada de acomodare si cimentare a stilului, au debutat pe scena undeva la inceputul anului 2010. De atunci si pana acum au cantat alaturi de formatii romanesti deja consacrate precum Luna Amara sau Alternative Quartet, dar si nume de pe scena internationala, Gifts From Enola, Mental Architects sau Tides From Nebula. In anul 2012 a fost lansat in Cluj Napoca si primul album Fluturi Pe asfalt - Reconstituire. Anul 2015 pregateste productia celui de-al doilea album.

"După lansarea albumului de debut Reconstituire (2012), Fluturi pe Asfalt lasa impresia ca și-au creat un scop în a deveni cel mai bine păstrat secret al culturii muzicale underground.

Într-o industrie muzicală necomercială în plină dezvoltare, Fluturi pe Asfalt își ocupă locul în categoria "de viitor", "de ținut minte", "de ascultat, susținut și dat mai departe". Cu un stil spațial post-rock/post-metal, muzica lor încearcă prin fiecare piesă să ajungă la originile primului gând al omului, la începuturile infinitului. Dar în ciuda stilului eonic, încă își păstrează definiția umană.

Facebook - http://www.facebook.com/fluturipeasfalt
Youtube - http://www.youtube.com/user/fluturipeasfalt



Padina Fest, festival ajuns in 2015 la a 6a editie, are ca scop promovarea muzicii de calitate si a unei conduite de viata imbunatatita de activitati sportive si un cadru natural spectaculos al Muntilor Bucegi.

Padina Fest se va desfasura in perioada 23-26 iulie 2015 pe Platoul Bucegi, la 1500 m, fiind un eveniment ale carui prioritati sunt sustinerea turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana prin impunerea unui regulament de festival si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural.

http://www.padinafest.ro | http://www.facebook.ro/padinafest | http://www.vimeo.com/padinafest | http://www.youtube.com/PadinaFestvideo |



Biletele se pot achiziționa online de pe site-urile http://www.myticket.ro, http://www.easyticket.ro, http://www.iabilet.ro, dar si in format fizic, din reteaua de magazine Diverta din toata tara, rețeaua de magazine Uman, agentiile Perfect Tour, Magazinul Muzica (Bucuresti), Libraria Mihai Eminescu (Bucuresti), Senia, Sala Palatului (Bucuresti).

Prețul biletelor pana la 30 aprilie 2015 este următorul:
Joi, 23 iulie 2015 - 15 lei
Vineri, 24 iulie 2015 - 35 lei
Sambata, 25 iulie 2015 - 35 lei
Abonament Festival - 50 lei



Parteneri media: TANANANA, Eclecticfm.ro, ROCK FM, Radio România Cultural, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, SUNETE, Academia Catavencu, Adevărul, VICE, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Anyplace.ro, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, nineoclock, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top