Noutăți și comunicate

Concert Foisorul de Foc in Club Live din Bucuresti

30 mai 2014
Concert Foisorul de Foc in Club Live din Bucuresti
Vineri, 30 mai 2014, Foisorul de Foc va aduce un nou concept de show pe scena celui mai mare club de muzica live din Romania - Club Live.

Adresa Club Live: Strada Turturelelor, Nr. 11, București.



Foisorul de Foc este o trupa fresh, cu o noua atitudine muzicala, care reuneste muzicieni de clasa, cu o bogata experienta. Foisorul deFoc are la activ peste 13 ani de concerte, peste 13 ani de radio si Tv si un album vandut in peste 50 000 de exemplare. Trupa foloseste din plin talentul si experienta dobandite pentru a crea un spectacol de calitate.

Foisorul de Foc va surpinde publicul prezent la eveniment cu un proiect nou, intitulat "Love is in your city". Spectacolul "Love is in your city" se doreste a fi un remember al celor mai cantate piese ale formatiei, dar si a celor mai noi, unele lansate anul trecut, cum ar fi "Astazi vreau mai mult" si "Sa-mpartim iubirea in doi" (single-uri pozitionate pe primele doua locuri al lunilor februarie si martie 2013 in Top Romanesc), cat si hituri pop-rock internationale (cover-uri), interpretate in stilul propriu. Show-ul va fi o experienta unica pentru fiecare participant, un bun pretext de a scapa de lucrurile cotidiene, de a lua parte la o seara rock de neuitat, de a cunoaste indeaproape artistii, si nu in ultimul rand, de a pleca acasa cu amintirea unei nopti magnifice alaturi de Foisorul de Foc.



Pentru informatii si rezervari, sunati la 0725415465. Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 ( accesul permis doar persoanelor cu varsta peste 18 ani).

Biletele pentru acest eveniment pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, http://www.myticket.ro la pretul unic de 25 de lei (biletele nu includ loc la masa). Biletele se mai gasesc si in reteaua de magazine Uman din toata tara: Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr 30 si in Baneasa Shopping City; Cluj si Iasi: in Iulius Mall; Timisoara: in Uman Shop, Outlet si Core;- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top