Noutăți și comunicate

Concert Grimus și Next Ex la BT Live powered by Banca Transilvania în Club Control

10 mai 2018
Concert Grimus și Next Ex la BT Live powered by Banca Transilvania în Club Control
Joi, 10 mai 2018, sunteţi invitaţi de la ora 21:00 la un concert al trupelor Grimus și Next Ex în Club Control.



Trupa Grimus revine în Control cu un nou material discografic și un show care completează povestea albumului ”Unmanageable Species”. Ștafeta BT Live va fi predată tinerei trupe Next Ex, un trio cu o evoluție rapidă & fermecătoare.
Facebook event https://www.facebook.com/events/2032028200452492/
Open doors: 20.30h | Intrare: 30lei
Biletele sunt disponibile în avans în rețeaua Eventbook, https://eventbook.ro/music/bilete-grimus-next-ex-la-bt-live și în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile.



În toamna lui 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.
După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte!

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro



Trupa clujeană Grimus activează din 2005, definitivându-și poziția pe scena rock-ului alternativ românesc printr-un stil aparte și o abordare foarte matură, cu o alură foarte occidentală.

Vara trecută, Grimus au pornit într-un voiaj muzical introspectiv, care avea ca scop lansarea celui de-al 4lea material discografic. Câteva săptămâni petrecute într-un studio din Germania, departe de lume, dar mai aproape ca oricând de muzică, au adus la viață ”Unmanageable Species”.

Călătoria noastră muzicală alături de producătorul Jan Kerscher ăi perioada petrecută în studioul său îndepărtat din Bavaria ne-au izolat de orice sistem al cărui motor al progresului este neliniștea. Procesul creativ a fost intens și ne-a interconectat până la punctul în care contactul cu lumea exterioară ne transformî, prin contrast, în sălbăticiuni.” - povestesc clujenii de la Grimus.

Piesele noi și hit-urile care i-au consacrat pe scena alternativului autohton, se vor revărsa peste publicul BT Live din club Control, anticipând energia festivalurilor de vară.

www.facebook.com/grimusworld



Trupa invitata sa preia stafeta BT Live este Next Ex, revelatie a anului 2017, cand au fost selectati sa concerteze in cadrul unor festivaluri internationale cu traditie precum Sziget sau United Island de la Praga si sa deschida showurile unor nume binecunoscute precum Phantogram si Grammatik.
Tot anul trecut, tineri artisti au lansat ”Mistakes”, albumul lor de debut, tot pe scena din Control, unde vor reveni pe 10 mai de la ora 21.00.
www.facebook.com/nextexofficial



Parteneri media: HitMusic Channel, Music Channel, Utv, Radio Guerrilla, GoldFM, TANANANA, ROCK FM, Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania, Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, Zile si Nopti, Adevărul, Jurnalul Național, SUNETE, Arte și Meserii, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Mahmur.info, Urban.ro, Bestmusic.ro, Anyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket, cooperativaurbana.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top