Noutăți și comunicate

Concert Hara la Hard Rock Cafe, 23 septembrie 2016

23 septembrie 2016
Concert Hara la Hard Rock Cafe, 23 septembrie 2016
Vineri, 23 septembrie 2016, Hard Rock Cafe te invită de la ora 22:30 la un nou show exploziv cu una dintre cele mai iubite din trupe din România. Vino să cânți împreună cu HARA balade precum “Mai frumoasă”, "Printre nori" sau “Mai stai”, dar și piese care încing ringul de dans - "Nu-mi mai pasă", “Totaya Ye”, "Muro Shavo" sau "Cine".



Formată în anul 2000 în Cluj-Napoca de către solistul și chitaristul acesteia, Flavius Buzilă, Hara și-a propus să aducă un aer proaspăt în industria muzicală românească. Trupa și-a respectat promisiunea și are la activ câteva albume de succes precum: “Aiurea”, “Mai frumoasă”, “O zi” sau “Interetnik”. Hara este o prezență constantă pe scenele festivalurilor naționale și internaționale, datorită unui stil muzical inovator ce îmbină rockul alternativ și electronic pop, cu puternice amprente din muzica popoarelor. Activitatea bogată de până în prezent le-a adus numeroase premii, multe hituri, dar și numeroși fani.

Recent baietii au fost desemnati DUBLU castigatori cu piesele TOTAYA YE si CE TI-AS FACE, intr-un foarte important concurs de creatie muzicala din SUA-Akademia Music Awards, realizand si performanta de a fi singura trupa est-europeana care castiga doua sectiuni in acelasi timp.



Biletele pentru concertul din 23 septembrie se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:
  • 30 de lei - access general, cu loc la masă;
  • 50 de lei – VIP, cu loc la masă în fața scenei.

Sunt disponibile și bilete fără loc, la prețul de 30 de lei.



Un eveniment recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top