Noutăți și comunicate

Concert Hara la Hard Rock Cafe

24 martie 2016
Concert Hara la Hard Rock Cafe
Joi, 24 martie 2016 de la ora 21:30, BestMusic si Hard Rock Cafe va invita la un concert cu trupa HARA.



Un concet HARA este o experienta unica: trupa este una dintre cele mai iubite din Romania, datorita creatiilor originale si a concertelor live interactive, pline de ritm si de pofta de viata. De asemenea, baietii de la Hara sunt o prezenta constanta pe scenele festivalurilor nationale si internationale, datorita unui stil muzical inovator ce imbina rockul alternativ si electronic pop cu puternice amprente din muzica popoarelor..

Activitatea bogata de pana in prezent a trupei HARA i-a adus numeroase premii de-a lungul anilor: Best Single, Romania - 2003, 2004, 2006, 2009; Best Album, Romania - 2004, 2008; Best Live Performance, Romania - 2004, 2005, 2009. Este prima trupa romaneasca castigatoare a concursului Song of the year-VH1 SUA, cu piesa Ploua stele, in anul 2009, si de asemenea singura trupa care a reprezentat Romania la Campionatul European de Fotbal-Austria 2008.

Biletele pentru showul HARA se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și la Hard Rock Cafe dar si in ziua concertului la intrare.

În presale biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 35 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 35 de lei. În ziua concertului, biletele aces general vor costa 35 de lei - cu loc la masă (fumători sau nefumători) sau fara loc, în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top