Noutăți și comunicate

Concert Hobbs' Angel of Death, Berserkers si Axecutor in Club Fabrica

25 decembrie 2013
Concert Hobbs' Angel of Death, Berserkers si Axecutor in Club Fabrica
Miercuri, 25 decembrie 2013, Romanian Thrash Metal Club vă invită de la ora 20:00 să petreceți cea mai nonconformistă noapte în Club Fabrica, unde se va pune la cale o petrecere-monstru.

Adresa club Fabrica : Strada 11 iunie, Nr. 50, București.



"Ostilitățile" se vor desfășura în prezența unei legende vii a thrash-ului tradițional, însuși Mr. Peter Hobbs. Întemeietorul trupei australiene Hobbs' Angel of Death, înființată încă din 1987, când thrash metalul demara derapând cu scârțâituri pe scena mondială, se va transporta de peste ocean până la București pentru a susține în exclusivitate și în premieră un concert de zile mari într-o seară cât se poate de specială.

În deschidere, ne vor introduce în atmosferă cei de la Berserkers, tânăra trupă de thrasheri români, debordând de o energie contagioasă, apoi vor urma frații noștri de sânge metalist, bulgarii de la Axecutor, cu ale căror acorduri sălbatice și prezență scenică ați putut face deja cunoșțință la Romanian Thrash Metal Fest.

Extenuați de mosh-pit și headbanging, veți putea "alimenta la standuri" unde vom expune o gamă variată de potol suedez, pregătit în laboratoarele culinare secrete din bucătăriile proprii ale membrilor RTMC. După - înainte sau tot timpul - veți putea stropi din belșug cu diferite licori mai mult sau mai puțin alcoolice direct de la barul cârciumii care ne gazduiește dezmățul.

Vor urma consonanțe și disonanțe de karaoke, când cei mai curajoși își vor putea etala talentele vocale sau vor putea declanșa un atentat la propriile corzi vocale, după caz...

A !. ..și în iureșul petrecerii va sfătuim să nu carecumva să pierdeți biletele pentru că vom avea și o tombolă cu premii surpriză !

Toată osteneala nu va fi mai mult de 30 lei dacă vă veți hatărâ până pe 24 decembrie să petreceți alături de noi și de invitații noștri o noapte memorabilă și 35 lei pentru cei mai spontani, care decid chiar în ziua evenimentului că nicăieri nu va fi distracția mai mare !

Așa că, dacă vă ard timpanele de nerăbdare și de poftă de metal bun, dacă tânjiți după o atmosferă rock și după un pahar de vorbă cu prieteni și cunoscuți, membrii RTMC vă așteaptă, cum spuneam, pe la 20:00 trecute fix să vă strânga mâna la intrare.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top