Noutăți și comunicate

Concert Iyeoka si Les Elephants Bizarres la Hard Rock Cafe din Bucuresti

12 aprilie 2014
Concert Iyeoka si Les Elephants Bizarres la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Sambata, 12 aprilie 2013,  cantareata americana de neo soul & funk jazz Iyeoka revine la Bucuresti pentru un concert ce va avea loc la Hard Rock Cafe, de la ora 21:30. Organizatorii au propus mai multe trupe pentru deschiderea evenimentului, dar Iyeoka si agentia sa de management i-au ales pe baietii de la Les Elephants Bizarres, pentru "diversitatea stilistica si influentele multiculturale care se reflecta in piesele trupei".


Biletele au pretul de 80 de lei (loc la masa) si 60 de lei (loc in picioare in fata scenei), respectiv 90 de lei si 70 de lei in ziua evenimentului. Sunt disponibile pe http://www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



In noiembrie 2013 publicul din Bucuresti si din Cluj avea o revelatie, intalnind o artista in adevaratul sens al cuvantului, un star international in devenire. Cei care au fost la concertele sustinute de Iyeoka s-au indragostit iremediabil de pofta si ardoarea cu care canta, au fost fascinati de energia transmisa si de talentul indiscutabil al cantaretei americane de origine nigeriana, acompaniata de o trupa pe masura.

Iyeoka este una dintre cele mai frumoase voci ale fusion-pop-ului contemporan. Cu o personalitate puternica si un talent pe masura, ea are o poveste de viata demna de un film hollywoodian. Nascuta si crescuta in America din parinti nigerieni, Iyeoka a stiut tot timpul care ii sunt originile si a fost permanent preocupata de conditiile de trai din tara africana pe care a vizitat-o adesea. Marcata de problemele sociale si economice din Nigeria, Iyeoka si-a cautat forta interioara pentru a-i putea ajuta pe semenii sai, reusind sa se implice in acte de caritate, dar mai ales sa compuna poezii cu mesaj puternic, devenite ulterior cantece ascultate de zeci de mii de oameni.

Initial, Iyeoka a fost farmacist practicant. Viata i s-a schimbat radical dupa un eveniment traumatic - avionul in care era a fost lovit de un fulger si intrase in picaj. Dupa ce a scapat nevatamata, constientizand valoarea fiecarei clipe, artista si-a propus sa faca numai lucruri pe care le considera sau le simte ca fiind importante. De atunci si-a dedicat viata muzicii si poeziei. A fost momentul in care s-a nascut cantareata Iyeoka, o artista puternica, cu mesaj, cu o forta interioara incredibila, ce se trage atat din traditia africana, dar si din civilizatia moderna americana.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top