Noutăți și comunicate

Concert Jack White (the White Stripes) in premiera in Romania la Romexpo

20 septembrie 2014
Concert Jack White (the White Stripes) in premiera in Romania la Romexpo
Duminica, 9 noiembrie 2014, castigatorul a 8 premii Grammy, Jack White (the White Stripes), va concerta in premiera in Romania la Romexpo, in cadrul turneului de promovare al noului album.



Jack White a fost senzatia acestei veri. Ultimul sau album Lazaretto, lansat pe 10 iunie, a debutat pe locul 1 in topul Billboard 200 si s-a vandut in peste 140.000 de exemplare in prima saptamana de la aparitie. Inca din aprilie, non-conformistul chitarist, compozitor si producator de muzica a incantat milioane de fani atat in cadrul festivalurilor la care a fost headliner - printre care se numara si Music Midtown din Atlanta, Bonnaroo din Manchester, Glastonbury si iTunes Festival - cat si la concertele sold-out pe care le-a sustinut in numeroase orase din SUA si Europa de Vest.

Jack White este cunoscut ca membru fondator al faimosului duo The White Stripes cu care a reusit sa isi captiveze fanii prin nonconformism, naturalete si un stil eclectic care combina elemente de blues, rock si punk.

Divortul sau de Megan White a dus la destramarea The White Stripes, iar Jack White si-a inceput cariera solo, de aceasta data intr-o formula diferita: mereu reinventandu-se si explorand noi dimensiuni ale muzicii sale, White s-a inconjurat de muzicieni extraordinari pentru a conferi o atmosfera mai complexa pieselor sale.

Pe 9 noiembrie, Jack White va veni si la Bucuresti, la Pavilionul Central Romexpo, cu un show cu adevarat nemaipomenit: o productie plina de originalitate si de stil, imaginata de White pana la cele mai mici detalii. Unul dintre cei mai mari chitaristi ai timpurilor sale, riffurile si solourile atat de caracteristice ale lui White vor rasuna intr-o ambianta aparte, sub albastrul misterios care a ajuns definitoriu pentru noul concept dezvoltat de artist.

Este o ocazie unica pentru a lua parte la unul dintre cele mai non-conformiste fenomene muzicale ale zilelor noastre.

Accesul publicului se face începând cu ora 18:00, urmând ca spectacolul să înceapă la ora 20:00.

Incepand de astazi, biletele se vor găsi în rețeaua Eventim și online pe eventim.ro la urmatoarele preturi:

Biletele First-on-the-scene (primele 1000) la normal circle sunt disponibile la prețul promoțional de 130 de lei iar cele la categoria golden circle (primele 500) se pot achizitiona la pretul promotional de 215 lei.După epuizarea promoției First-on-the-scene, prețul final în categoria normal va fi de 157 de lei iar la golden circle de 252 de lei. Biletele VIP (cu loc) sunt disponibile la pretul de 360 de lei.

Concertul Jack White in Romania este organizat de Phoenix Entertainment și recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top