Noutăți și comunicate

Concert Jazzappella in Club Puzzle din Bucuresti

7 martie 2014
Concert Jazzappella in Club Puzzle din Bucuresti
Vineri, 7 martie 2014, de la ora 21:00, pe scena din Club Puzzle, cvintetul a cappella de jazz - Jazzappella - aduce primăverii ceea ce-i lipsește: improvizație, căldură și armonie!

Acces: 25 lei.
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle



Jazzappella (Jzp) este un cvintet a cappella de jazz din România înființat la București la sfîrșitul anului 2010.

Grupul are un repertoriu de jazz contemporan și divertisment format în principal din standarde de jazz și compoziții originale, dar se îndreaptă și spre alte diferite direcții, precum hituri pop, șansonete sau teme celebre din desenele animate.

De la înființarea sa și pînă în prezent, Jzp a concertat în întreaga țară, în festivaluri de jazz, teatre și cluburi și a fost primită și aplaudată cu entuziasm drept revelația a cappella jazz deschizătoare de drumuri a României.

Jzp încîntă sălile de spectacole cu sunetul său interesant și distinct, aducînd lumea muzicii vocale și a improvizației vocale de jazz pe o piață locală în curs de apariție.

Calitățile particulare ale membrilor grupului rezidă în puterea de lucru și perseverența lor, în prospețimea și fantezia improvizatorică."


Membri: Ana - Cristina Leonte, Ana Bancescu, Bogdan Tudor, Elena Moroșanu, Zoltan Andras.

Un fragment muzical (live, spectacol Sala Radio):
Just friends - http://www.youtube.com/watch?v=ofDL3lLrP-4


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top