Noutăți și comunicate

Concert Jethro Tull - o categorie de bilete epuizata

16 iunie 2014
Concert Jethro Tull - o categorie de bilete epuizata
Vineri, 20 iunie 2014, de la ora 20:00, legendarul Ian Anderson (Jethro Tull) va bucura fanii sai cu cele mai mari hituri Jethro Tull! O categorie de bilete este sold out iar alte doua se apropie de epuizare la concertul cantat de cel mai cunoscut flautist din muzica rock.

Pentru concertul pe care Jethro Tull il va sustine pe 20 iunie in capitala, biletele cele mai ieftine (50 de lei) au devenit indisponibile. In acest moment, mai sunt disponibile bilete ce costa 100, 150, 200 si 250 de lei, preturile acestora variind in functie de localizarea in sala.

"S-a dorit un gen de show Best-Of, asa ca vom canta cele mai cunoscute piese Jethro Tull, piese din 1969 si pana in prezent. Vom include de asemenea si cateva melodii de pe "Homo Erraticus" si cateva de pe "TAAB", dar si unele mai neobisnuite." a spus Anderson despre concertul ce va avea loc la Bucuresti.

In saptamanile urmatoare, Ian Anderson si trupa vor sustine o serie de concerte in Cehia, Elvetia, Polonia, Spania, Germania, Italia, Slovacia, Ungaria si Marea Britanie.

Biletele pentru show-ul "Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL" din 20 iunie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: http://www.BILETOO.ro, http://www.BLT.ro, http://www.BILET.ro, http://www.BILETE.ro, http://www.EVENTIM.ro sau http://www.MYTICKET.ro!

Preturile biletelor pentru spectacolul din 20 Iunie 2014, ora 20.00 sunt urmatoarele:

- 250 lei (categoria VIP)
- 200 lei (categoria 1)
- 150 lei (categoria 2)
- 100 lei (categoria 3)
- 50 lei (categoria 4) SOLD OUT

Concertul "Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL" va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 20 iunie 2014 si este organizat de Project Events. Parteneri media: Romania TV, Rock FM, Adevarul, Click, Ring, Catavencii, Zile si Nopti, Sunete, VIP, Stop To Shop, Bucharest NightLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, InfoMusic.ro, Metalhead.ro, MaximumRock.ro, LetsRock.ro, RockEvent.ro, RockStage.ro, MetalFan.ro, Diseara.ro, 220.ro, Ziare.com, OrasulM.eu, 9AM.ro, eComunicate.ro, Reteaua Info-Sanatate, TV City, Blitz TV, Spard Team, Carpat Guard.

http://www.youtube.com/watch?v=gWubhw8SoBE

http://www.ProjectEvents.ro *** http://www.facebook.com/ProjectEvents.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top