Noutăți și comunicate

Concert Johnny Logan la Sala Palatului

ANULAT !!!
16 noiembrie 2013
Concert Johnny Logan la Sala Palatului
Sambata, 16 noiembrie 2013, sunteti invitati la Sala Palatului din Bucuresti la concertul Johnny Logan, cunoscut in intreaga lume ca ''Mister Eurovision'',  dupa ce a inregistrat un record greu de depasit pe scena Eurovision, castigand de 3 ori ravnitul trofeu, de doua ori ca interpret si inca o data in calitate de compozitor.

Desi nu este la prima vizita in Bucuresti, indragitul interpret fiind invitat special in multe spectacole de televiziune si nu numai, pentru ''Mister Eurovision'', 16 noiembrie este o data speciala intrucat are pentru prima oara sansa sa cucereasca live numerosii fani din Romania in primul sau spectacol sustinut pe o scena in Bucuresti.

Johnny Logan s-a nascut pe 13 mai 1954 in Melbourne Australia, iar la varsta de trei ani s-a mutat impreuna cu familia in Irlanda. Pasiunea pentru muzica a mostenit-o de la tatal sau, cunoscutul tenor Patrick O'Hagan. Tot tatal sau a fost cel care i-a descoperit si cultivat  vocea speciala, in cadrul turneelor in care Johnny isi insotea tatal si repeta in culise alaturi de el.

https://www.youtube.com/watch?v=rEMxYLpVVbY

Recunoasterea si admiratia publicului din toata lumea vine in 1980, dupa castigarea primul trofeu Eurovision. Au urmat alte doua trofee in 1987 cand a interpretat ''Hold Me Now'' si  in 1992,   pentru compozitia melodiei ''Why Me''

In cariera sa de peste 40 de ani, ''Mister Eurovision'' a lansat nu mai putin de 19 albume. Majoritatea melodiilor lansate au fost compuse chiar de marele artist. Deasemenea, Johnny Logan compune melodi si pentru alti interpreti din Irlanda dar si din Europa.

Johnny Logan vorbeste cu modestie si simplitate despre viata si cariera sa impresionanta, dar isi aminteste cu placere de caldura cu care a fost primit in Romania, ospitalitatea si mancarea romaneasca.

Pe 16 noiembrie la Sala Palatului, fanii pot asculta live hituri precum: ''Why Me'', ''Hold Me Now'', ''Praying'', ''Galway Girl''.


Pentru spectacolul din 16 noiembrie preturile sunt:
- Categoria Vip: 250 lei
- Categoria 1 : 200 lei
- Categoria 2: 150 lei
- Categoria 3: 100 lei
- Categoria 4: 50 lei


Pentru toti cei ce isi doresc sa-l asculte live pe Johnny Logan, biletele se vor pune in vanzare incepand de azi 9 septembrie, in urmatoarele locatii:  Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, magazinele Germanos, Vodafone, Oficiile Postale semnalizate: Bilete.ro si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, myticket.ro si eventim.ro

https://www.facebook.com/events/525668347509885
Concertul "Johnny Logan" este un eveniment organizat de  Project Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top