Noutăți și comunicate

Concert Jukebox & Bella Santiago in Hard Rock Cafe

30 noiembrie 2017
Concert Jukebox & Bella Santiago in Hard Rock Cafe
Miercuri, 30 noiembrie 2017, sunteti invitati de la ora 22:00 la un concert Jukebox & Bella Santiago.

Pe 30 noiembrie 2017, trupa Jukebox revine la Hard Rock Cafe pentru concertul deja tradițional de Sfântul Andrei. Vino să te bucuri de energia unui show live, ascultă melodii îndrăgite și ridică un pahar în cinstea sărbătoriților zilei, la o petrecere… cu tonomat!

Formula trupei s-a îmbogățit cu o prezență ce nu poate trece neobservată: cu o voce excepțională și o apariție exotică, Bella Santiago este noua solistă Jukebox. Originară din Filipine, Bella are 11 ani de experiență muzicală și vă este deja cunoscută din finala concursului “Românii au talent” 2016. Printre cover-urile cu Bella face senzație se numără celebrele ”I will always love you”, “Hello” sau ”Drunk in love.”

Cu 18 ani de activitate în spate și peste 1600 concerte, Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile și longevive trupe pop-rock, funk, rock and roll, retro & fusion. Discografia trupei include până în prezent 3 albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love” și “Picuri de rai”) și 6 single-uri, iar povestea nu se oprește aici: “tonomatul” fabricat în România își îmbogățește constant și consecvent repertoriul și prestația, astfel încât fiecare show este o experiență memorabilă. Iar dacă vrei să te convingi singur, te așteptăm alături de ei, de ziua Andreei și a lui Andrei! Jukebox dă startul distracției de la ora 22.00.

Biletele pot fi găsite în format electronic pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:

- 40 lei - VIP, cu loc la masă în fața scenei.
- 30 lei - acces general, cu loc la masă;
- 30 lei - fără loc.


Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top