Noutăți și comunicate

Concert Junetrip, White Ash, Up To Eleven si Trupa 6 la Hard Rock Cafe

26 noiembrie 2014
Concert Junetrip, White Ash, Up To Eleven si Trupa 6 la Hard Rock Cafe
Miercuri, 26 noiembrie 2014, sunteti invitati de la ora 19:30 la Hard Rock Cafe la concertul aniversar 60 de ani Fender Stratocaster / 10 ani de GuitarShop. Pe 26 noiembrie Junetrip, White Ash, Up To Eleven și Trupa 6 îți dau întâlnire la Hard Rock Cafe pentru o dublă aniversare: vino să celebrăm împreună 10 ai de prezență a mărcii Fender în România și tot atâția ani de succes pentru distribuitorul său național - GuitarShop!



Seara va fi întregită de prezența unor invitați de prestigiu: A.G. Weinberger, Nicu Patoi, Berti Barbera, Florin Ochescu, Eugen Caminschi, Călin Grigoriu, Vlad Crețu, Adrian Dincă, Cristi Ioniță și George Pătrănoiu. Aniversarea va fi plină de surprize"¦muzicale, iar intrarea va fi liberă, cu începere de la 19.30.

Tot în acest an, legendara Fender Stratocaster, supranumită "the world's greatest guitar" împlinește 60 de ani, așa ca va fi în centrul atenției, la evenimentul festiv. Iar la finalul petrecerii va fi anunțat câștigătorul concursului "10 ani de Fender in România, " ce are ca miză chiar o chitară aniversară Fender Classic Player Stratocaster!

Așadar, vino alături de GuitarShop, distribuitorul oficial al Fender în România, pe 26 noiembrie la Hard Rock Cafe, pentru o seară de neuitat!

Intrarea este libera!

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top