Noutăți și comunicate

Concert Koffin Kats, RoadKillSoda si Raizing Hell in Club Control

26 mai 2013
Concert Koffin Kats, RoadKillSoda si Raizing Hell in Club Control
Duminică, 26 mai 2013, The Shelter Agency si Club Control vă invită începând cu ora 21:00 la un concert al trupelor Koffin Kats (US), RoadKillSoda (RO) si Raizing Hell (RO).

Prețul unui bilet este de 15 lei.
Adresa Club Control : Sala Berlin - Strada Constantin Mille, Nr. 4, Bucuresti.
Fb event

The Shelter Agency si club Control va invita la o seara old-school "ca pe vremuri": trupele Koffin Cats, Raizing Hell si Roadkillsoda ti-au pregatit un show incendiar. Daca ti s-a facut dor de un concert rock'n'roll, psychobilly sau punk'n'roll, vino duminica 26 mai in Control!



KOFFIN KATS (USA)
psychobilly, gothabilly, punk'n'roll
http://www.facebook.com/koffinkats
http://www.koffinkatsrock.com
http://www.sailorsgraverecords.com
http://www.myspace.com/koffinkats
http://www.twitter.com/koffinkats



RAIZING HELL (RO)
horrorpunk, rock'n'roll
http://www.myspace.com/raizing.hell
http://www.facebook.com/raizing.hell



ROADKILLSODA (RO)
sludge, stoner and r'n'r
http://www.facebook.com/roadkillsoda



Koffin Kats:

Pentru cei ce nu stiu, Koffin Kats este un trio dintr-un oras gri din SUA, Detroit, acest detaliu fiind mai degraba o forta motorie pentru existenta trupei. Koffin Kats imbina energic clasicul rockabilly si horror punk cu atitudinea salbatică Misfits, demonstrand atat Americii, cat si Europei, ca genul rezultat - un psychobilly ce nu se vrea batut in cuiele unei etichete - e mai viu ca niciodata.

In 2003, ei nu erau decat niste motociclisti punk. In 2004, odata cu lansarea primului album, nu i-a oprit nimic sa asalteze coasta vestica. Aveau tot ce le trebuia: sunet, clasa, dragoste pentru fani si o doză esentiala de punk'n'roll. Aceasta a fost si reteta conform careia au mai lansat 5 albume. Miscarea punk & psychobilly a luat amploare si odata cu aceasta, si trupa. Dupa ce si-au creat un renume si in Europa, au concertat cu Mad Sin, Nekromantix, The Meteors, au continuat sa adune povesti de pe drumuri si nebunii de pe scena, cristalizandu-le in ultimul album, "Our Way & The Highway".

"Back roads of America
To the mountains of Romania
Were playing in a ramblin' band
Boozincrossanation strumming chords and loving women
It's the only life that we need"
(Koffin Kats - "Boozincrossanation")



RoadKillSoda:

RoadKillSoda este imaginea saptezecista a soimului American, a Dodge-ului prafuit, a narcoticelor de clasa A, tricourilor rupte, tatuajelor si "beards, booze, naked chicks and good vibes". Influentele ce si-au pus amprenta pe stilul RKS provin din rock'n'roll, blues, sludge, rock, stoner, grunge si psihedelic. Bucurestenii readuc pe scena stilul oldschool cu tricouri homemade, inregistrari pe casete si blugi rupti, toate pe principiul DIY. "Live life to the fullest, because you never know what tomorrow might bring" este tema ce se regaseste in melodiile RoadkillSoda.

Instrumentalul este compus de catre Mihnea, Para bate "like there's no tomorrow", iar liniile de voce ii apartin lui Sebi, care prin timbrul lui unic aduce aminte de viata r'n'r, transfomand concertele lor in adevarate party-uri.

Albumul "Oven Sun" reprezinta trairile insului, a individului trezit in pustietate, nevoit sa admire si sa accepte ambele stari, bune sau rele. De la miraje si oaze la arsura soarelui si desertul interminabil, albumul este o metafora a "trairii" din perspectiva RoadkillSoda. "Happy-End", descris prin jale si deznadejde si situatii "nu tocmai roz" parcurse cu o "masca" de suras marsav, albumul rezuma cel mai bine expresia "F**k 'em with a smile".



Raizing Hell:

Raizing Hell este o trupa horrorpunk/rock'n'roll, ce imbina sonoritatile punk cu tematica filmelor, a povestilor horror si cu imaginea specifica acestora. Infiintata in Bucuresti in 2010 de Liv Decay (voce/chitara ritm, ex-Howling Saints), impreuna cu Oly Sinn (tobe), Raizing Hell este considerata a fi prima trupa horrorpunk din Romania. Celor doi li s-au alaturat in scurt timp Mr. Zombie (chitara, ex-Howling Saints) si Demented Vlash (chitara bass), din acel moment proiectul incepand sa prinda forma.

Trupa citeaza ca surse de inspiratie formatii precum Misfits, Demented Are Go, Motorhead, Blitzkid, Nekromantix si altii, alaturi de orice se incadreaza in domeniul horror, de la filme pana la imagine. In 2011 trupa lanseaza EP-ul "Psychoholics Unanimous" si incepe primul turneu national pentru a-l promova, impartind scena cu formatii precum The Silver Shine, Blitzkid, Koffin Kats, Tazmanian Devils, The Hepcats, The Argies, A Wilhelm Scream, Scheisse Minelli, Dead Ceausescus si altii, aparand pe scenele festivalelor Padina si Free Fest. In ianuarie 2013 trupa lanseaza split EP-ul "Chainsaw Ballads", impreuna cu alte doua trupe din UK, Thirteen Shots si Trioxin Cherry, sub egida casei americane Psycho A Go Go Records.

Primul album al formatiei, "Of Ghouls And Men", se afla in post-productie si va fi lansat in primavara lui 2013. Daca sound-ul rock'n'roll old school, energia din punk si imaginile evocate de filmele horror sunt pe gustul vostru, atunci trebuie sa fiti prezenti la show-urile Raizing Hell!

Parteneri media: Radio Guerrilla, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, SapteSeri, VICE, Decat o Revista, SUNETE, TATAIA, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, partyhub.ro, HypeStreet.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, electroblog.ro, thebeat.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro, woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, shoppingnews.ro, hotcity.ro, kudika.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro.


Evenimente recomandate

Top