Noutăți și comunicate

Concert Lirika & The Veil in Route 66 din Bucuresti

4 octombrie 2014
Concert Lirika & The Veil in Route 66 din Bucuresti
Sambata, 4 octombrie 2014, trupa Lirika dă startul concertelor din sezonul de toamnă în Club Route 66. Începând cu ora 20:00 sunteți așteptați să petreceți pe ritmuri de pop-rock și nu numai. Invitați speciali trupa The Veil.

Alex, Florin, Mihai și Andrei or să încânte publicul cu o serie de coveruri bine alese. Voie bună și piese noi este ceea ce promite seara de 4 octombrie din Club Route 66. Așa că ar fi bine să nu o ratați!

Intrare: 15 lei.
Adresa Club Route 66 : Calea Victoriei nr. 48-50, în pasajul Victoriei, Bucuresti.



Lirika este o trupă de Pop-Rock care a luat naștere în iulie 2013 și este formată din 5 tineri: Marius Dașcău - voce și chitară, Ana Pantilie - clape; Cristian Puchiu - bass; Andrei Cîrlig - chitară și Lucian Chiriac - tobe.

Tineri, voinici și dornici de afirmare sunt cuvinte care îi definesc.
Trupa Lirika își propune să aducă un suflu nou pop-rock-ului românesc.

Numele, deși trimite la "liric", "lirism", "poezie", transmite ceva mai mult. Da, muzica este poezie, poezia provine din interior, dar ce contează cu adevărat pentru ei este starea de spirit pe care le-o crează ascultătorilor.


Îi puteți găsi pe:
Facebook https://www.facebook.com/trupalirika,
Youtube https://www.youtube.com/watch?v=nBIzLNunr_U



Trupa The Veil este compusă din Alexandru Grăjdeanu (clape, violoncel), Andrei Petrescu (chitară bas), Mihai Ioniță (tobe) și Florin Bratu (solist și chitară acustică).

"The veils e o trupă aflată la început pentru că e prea leneșă să fie matură, însă asta asigură improvizație, experiment, libertate și lipsa compromisurilor. Așa că, exceptând câteva piese proprii, cover-urile sunt încă un teren drăguț de joacă, unul pe care îl preferă să poarte amprenta lor. Visele mărețe le vor dezvolta pe parcurs, pentru că ei consideră că a face muzică ar trebui să fie un drum și atât, unul care să te încânte prin peisaj și nu prin destinație."

Îi puteți găsi pe:
Facebook https://www.facebook.com/touch.the.veil,
Soundcloud https://soundcloud.com/the_veil


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top